Hof van Salland
zoover awards

1e prijs Beste Vakantiepark Zoover Awards

  • Beste Vakantiepark Nederland
  • Zoover cijfer 9,6
  • Hellendoorn en Sallandse Heuvelrug

Wat een feest!
Hof van Salland wint 1e prijs bij Zoover Awards

Op donderdag 10 januari jl. zijn tijdens de Vakantiebeurs de Zoover Awards uitgereikt. Een feestelijke gebeurtenis die elk jaar ook weer spannend is. Want ondanks het eerdere bericht van Zoover afgelopen zomer bleef het afwachten: mochten we de 1e prijs daadwerkelijk in ontvangst nemen tijdens de uitreiking van de Awards? 

 

Hof van Salland valt in de categorie Vakantieparken Nederland. In deze categorie maakten 5 accommodaties kans op die felbegeerde 1e plaats. Met het beoordelingscijfer 9,6 op basis van ruim 100 reviews van gasten mag Hof van Salland zich Beste Vakantiepark van Nederland noemen. 

Topniveau
De Zoover Awards zijn publieksprijzen die jaarlijks worden uitgereikt. Het eindcijfer is gebaseerd op ervaringen van gasten die in 2018 hun review op Zoover hebben gezet. Patricia Smeets van Hof van Salland: “De 1e prijs in de categorie Vakantieparken Nederland en een Gouden Zoover Award, beter kan het jaar niet beginnen! Ons doel is altijd om het verblijf van onze gasten zo ontspannen en comfortabel mogelijk te maken. Van gasten horen we terug dat ze hun verblijf in combinatie met de gastvrijheid, het persoonlijk contact en het serviceniveau ontzettend waarderen. Toch blijft deze jaarlijkse uitreiking een spannend moment. Daarom zijn we heel blij en dankbaar dat onze gasten ook op Zoover zulke mooie reviews hebben gegeven.”

Op de website van Zoover vindt u het overzicht van alle winnaars en een filmimpressie van de avond > 

Hof van Salland zelf ervaren? 

 
 
Anouk Voortman, Riekie Smeets en Patricia Smeets namens Hof van Salland bij de Zoover Awards
 

Op de foto: 

V.l.n.r. Anouk Voortman, Riekie Smeets en Patricia Smeets namens Hof van Salland bij de Zoover Awards (foto door Roy Beusker Fotografie)