Hof van Salland

Culinair genieten in december

Culinair genieten in december

December is vaak een drukke periode. Hoe heerlijk is het dan om aan te schuiven en voor u te laten koken? Restaurant De Hazelaer biedt u graag de gelegenheid om deze maand met nog meer variatie te komen eten. Speciaal voor u een overzicht van de culinaire verwennerij in december. 

Naast de internationale a la carte-gerechten, met specialiteiten als Tournedos Hazelaer en Burger De Luxe, biedt het restaurant u de keuze uit verschillende menu’s. 

Seizoensmenu: Winter
De winterperiode is een tijd van warme en rijke smaken. Chef Niek en kok Alex hebben een menu samengesteld waarbij deze smaken goed tot hun recht komen. Het hoofdgerecht Saltimbocca is een klassieker uit de Italiaanse keuken. Met uw keuze voor deze kalfsschnitzel met parmaham en salie proeft u de rijkheid van het seizoen. 

Specialiteitenmenu: Wild
Bij het einde van het jaar horen ook de typische diepe smaken van wildgerechten. Op het menu een mooie mix van wildsmaken: eendenborst bij het voorgerecht en een trio van hert, haas en zwijnfilet als hoofdgerecht. Voor echte liefhebbers!

Extra bijzonder tijdens de feestdagen
Tijdens de kerstdagen serveert het restaurant een speciaal kerstmenu. Maar reserveer op tijd, ervaring leert dat de tafels snel gaan. (Red.: alleen nog tafels voor 2e Kerstdag beschikbaar.) En wilt u het nieuwe jaar feestelijk inluiden? Reserveer dan uw plek tijdens het Nieuwjaarsarrangement, met hapjesbuffet en drankjes van het huis. 

We wensen u een feestelijke én ontspannende decembermaand. 
 

Wintermenu bij restaurant De Hazelaer

Uw avond culinair genieten bij restaurant De Hazelaer combineren met een overnachting? Boek een hotelkamer op Hof van Salland >

Wildmenu bij restaurant De Hazelaer
Kerstmenu bij restaurant De Hazelaer
Nieuwjaarsarrangement bij restaurant De Hazelaer