Hof van Salland
italian night

Italian Night bij restaurant De Hazelaer

Zondag 15 oktober:
Italian Night bij restaurant De Hazelaer

Net even anders dan op de andere dagen, maar wel genieten van een heerlijk diner. Dat was de insteek van restaurant De Hazelaer. Met als resultaat: een Italian Night in stijl. Op zondag 15 oktober geen diner a la carte, maar wel een Italiaans diner in 4 gangen voor € 32,50 p.p.

Vanaf 16.00 uur kunt u al terecht bij het restaurant. U wordt ontvangen met een aperitief van het huis. Vanaf 17.00 uur kunt u aan tafel. U krijgt dan alvast een amuse. En verder vindt u op het menu authentieke Italiaanse gerechten, zoals saltimbocca: een gerecht van kalfsvlees, bedekt met prosciutto crudo en salie, nagesmoord in witte wijn. Ook aan de muzikale omlijsting is gedacht. Cantoutore Gigi Arisci neemt u met zijn gitaarklanken en teksten over passie, over vallen en weer opstaan én natuurlijk over de liefde.

Reserveren
Voor deze Italian Night is reserveren noodzakelijk. Dat doet u online of via het telefoonnummer van restaurant De Hazelaer: 0572 330055. Het volledige menu voor de Italian Night vindt u ook op de website van het restaurant.

Italian Night bij restaurant De Hazelaer