Hof van Salland

Zoover Awards

Gouden Award bij uitreiking Zoover Awards

Woensdag 10 januari 2018, Vakantiebeurs in Utrecht: hier worden de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. Hof van Salland wint een Gouden Zoover Award in de categorie Vakantieparken Nederland en behoort daarmee tot de beste accommodaties van Nederland. Met het cijfer 9,5 op basis van ruim 100 reviews van gasten heeft Hof van Salland dit jaar zelfs de 2e plaats bereikt. 

Beloning
De Zoover Awards zijn publieksprijzen die jaarlijks worden uitgereikt. Het eindcijfer is gebaseerd op ervaringen van gasten die in 2017 hun review op Zoover hebben gezet. Patricia Smeets van Hof van Salland: “We horen natuurlijk wel van onze gasten dat ze hun verblijf in combinatie met de gastvrijheid, het persoonlijk contact en het serviceniveau ontzettend waarderen. Maar deze uitreiking is elk jaar toch weer een spannend moment. Dat we weer zulke mooie reviews kregen en een Gouden Zoover Award ontvangen, maakt het zeker extra leuk!”

Over het park
Hof van Salland is een kleinschalig park, gelegen in het buitengebied van Hellendoorn. Op het park staan luxe vrijstaande vakantievilla’s, waar gasten kunnen genieten van rust, ruimte en optimaal comfort.

Over de Zoover Awards
De publieksprijs wordt jaarlijks uitgereikt. Dit jaar werden de Awards voor accommodaties tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht uitgereikt. Alle top 10-accommocaties waren uitgenodigd om de uitreiking bij te wonen. De best gewaardeerde accommodaties zijn beloond met een Gouden Award. Alle accommodaties die een 8 of hoger scoren, krijgen een Oranje Zoover Award. 

Dit blog is gemaakt n.a.v. het persbericht zoals geplaatst in o.a. Twente Journaal en Tubantia

Zoover Award door Riekie Smeets namens Hof van Salland in ontvangst genomen