Hof van Salland
Huisdiervriendelijk vakantiepark

Vakantiehuis met uw hond in Overijssel

 
  • Op vakantie met uw huisdier
  • Prachtige natuur Sallandse Heuvelrug
  • Losloopgebied Hellendoornse Berg

Vakantiepark met hond

Wilt u op vakantie met de hond in Overijssel? Dan bent u natuurlijk op zoek naar een vakantiepark waar uw trouwe viervoeter ook mee mag. Bij Hof van Salland, een kleinschalig vakantiepark in Hellendoorn, bent u op de juiste plek. Hof van Salland is een huisdiervriendelijk vakantiepark. Honden zijn, uitsluitend op aanvraag, toegestaan. Beleef een geweldige vakantie met uw hond. Samen genieten van lange wandelingen en fietstochten door de schitterende natuur van de Sallandse Heuvelrug. Kom ‘s avonds heerlijk tot rust in uw luxe vrijstaande villa, waar genoeg ruimte voor uw hond is. Op huisdiervriendelijk vakantiepark Hof van Salland genieten u en uw huisdier van een heerlijk weekendje weg of langere vakantie.

Huisdiervriendelijk vakantiepark

Hof van Salland heeft een prachtige ligging tussen rivier de IJssel en Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug; een uniek stukje natuur om te wandelen met uw huisdier. Samen struinen langs eindeloze heidevelden of op ontdekking door de groene bossen van Salland en Twente. Door de regio loopt een breed wandelnetwerk. Kies uw eigen route en gewenste afstand en ontdek de natuur van de Sallandse Heuvelrug. Uw hond is, mits aangelijnd, van harte welkom in het natuurgebied. Tip: de wandelroute in het natuurgebied van de Nijverdalse Berg is zeker een aanrader voor een actieve dag met uw huisdier. Wilt u uw hond liever laten rennen, spelen en ravotten? Het Hondenbos bij de Hellendoornse Berg is een losloopgebied, waar u uw hond lekker kunt laten spelen. Bij Hof van Salland verblijft u in een luxe vakantiehuis met uw hond in Overijssel; de ideale uitvalsbasis voor een vakantie met uw huisdier!

Vakantiehuis met uw hond

Op kleinschalig villapark Hof van Salland zijn honden meer dan welkom, mits dit van tevoren is aangevraagd. U verblijft in een vrijstaand vakantiehuis met uw hond. Geniet in de huisdiervriendelijke villa’s van veel ruimte en luxe. Kom na een actieve wandeling of fietstocht tot rust op de heerlijke loungebank bij de gasgestookte haard. Wilt u nog meer luxe? Verblijf dan in vakantiehuis met wellness, waar u ontspant in een traditionele opgietsauna of lekker bruin wordt onder de Sunshower. Hof van Salland biedt u rust, ruimte en een schitterende natuur; een perfect vakantiepark met uw hond.

Let op dat u bij het boeken aangeeft dat u uw hond wilt meenemen. Wanneer u dit aanvraagt, heet Hof van Salland u en uw huisdier van harte welkom.

Boek uw vakantiehuis met hond
 

⬇️ De ervaring van Chantal ⬇️

@reisverslaafd op Instagram

Reisverslaafd Hof van Salland

"Ik ben altijd op zoek naar de leukste plekjes in het binnen- en buitenland waar Nelson welkom is. In dit heerlijke welnesshuisje van @hofvansalland was Nelson meer dan welkom. Hij blij, baas blij!"

Faciliteiten

Sla een balletje op de tennisbaan. Zoek verfrissing in het verwarmde buitenbad. Huur een fiets en ontdek de omgeving. En schuif aan in het restaurant.

Omgeving

Benieuwd wat er in de omgeving van Hof van Salland te doen is? Op deze pagina vindt u een overzicht van bezienswaardigheden en activiteiten in de buurt.
 

✦ Wat is een leuk vakantiepark met hond in Overijssel?

Dat is Hof van Salland! Vanwege de landelijke ligging is ons vakantiepark voor uw hond een heerlijke plek! De vakantiehuizen beschikken over een ruime tuin en de omgeving biedt voldoende mogelijkheden om te wandelen, rennen, zwemmen en ravotten met andere dierenvrienden. Ook last minute kunt u met uw hond op ons vakantiepark in Overijssel verblijven!

✦ In welk vakantiehuisje in Overijssel is mijn hond welkom?

Ook bij Hof van Salland kunt u een vakantiehuisje in Overijssel met uw hond huren. Wilt u wel van te voren bij uw reservering aangeven dat uw hond ook geniet van een vakantie? Dan selecteren wij op ons 5-sterren vakantiepark een luxe vakantiehuis voor uw hond en u!