1. Opgemaakte bedden
  2. Ruime inchecktijden
  3. Extra services

Zorgeloos & ontspannen

Uw vakantie op Hof van Salland biedt u alle comfort voor een ontspannen vakantie. Op het park vindt u faciliteiten als de tennisbaan, het verwarmde buitenzwembad en het restaurant. Dankzij de centrale ligging van Hof van Salland is er altijd wat in de omgeving te doen. Ook gaat uw vakantie altijd zorgeloos van start: u heeft ruim de tijd om in te checken op een tijd naar keuze en in uw vakantievilla zijn de bedden bij aankomst al opgemaakt. 

Wilt u uw verblijf extra onbezorgd maken? Maak dan uw keuze uit onze aanvullende Services: 

Ontbijtservice

Een heerlijk begin van de dag: uw ontbijt gebracht naar uw vakantievilla. Of maak gebruik van de broodjesservice, dagelijks af te halen bij de receptie.

Shuttleservice

Komt u vanaf Schiphol of Dusseldorf Airport naar Hof van Salland? Maak dan gebruik van onze shuttleservice: uw vervoer van en naar het vliegveld.

Linnengoedservice

Keuze uit Handdoekenpakket en Keukenlinnenpakket. En wilt u tijdens uw verblijf het beddengoed vervangen? Informeer dan naar het Bedlinnenpakket.

Schoonmaakservice

Extra schoonmaak tijdens uw verblijf? U regelt het via de receptie.

Take Away-service

Lekker eten in uw vakantievilla zonder zelf te koken? Maak gebruik van de Take Away-service. Gerechten bestelt u vooraf en haalt u later op in het restaurant.