Hof van Salland
Beste vakantiepark van Nederland

Wederom beste vakantiepark van Nederland!

  • Beste vakantiepark van Nederland
  • Gouden Zoover Award
  • Waarderingscijfer Zoover = 9,8

Hof van Salland opnieuw uitgeroepen tot 'Beste Vakantiepark van Nederland'

Dinsdag 11 augustus 2020 maakte Zoover wederom bekend welke tien vakantieparken de beste van Nederland zijn. Wij zijn enorm blij en verheugd dat we bekend mogen maken dat Hof van Salland opnieuw deze lijst mag aanvoeren en is uitgeroepen tot 'Beste Vakantiepark van Nederland'. Onze gasten gaven ons een gemiddeld waarderingscijfer van een 9,8. Dit cijfer is gebaseerd op reviews tussen augustus 2019 en juli 2020. 

Een 9,8 voor Hof van Salland

Patricia Smeets (Hof van Salland): "We zijn ontzettend blij met deze hoge waardering van onze gasten. Ons doel is altijd om het verblijf van onze gasten zo ontspannen en comfortabel mogelijk te maken. Van gasten horen we vaak dat ze hun verblijf in combinatie met de wellnesslodge, gastvrijheid, het persoonlijk contact en het serviceniveau ontzettend waarderen. Het blijft heerlijk maar ook zeer nuttig om alle ervaringen en waarderingen van de gasten in de reviews te lezen, bovendien zijn de reviews ook een geweldige tool voor toekomstige gasten die op zoek zijn naar een fijne vakantieplek. We gaan dit met ons bevlogen team vieren!"

Judith Eyck (Managing Direct Zoover): "Veel mensen zoeken in coronatijd een accommodatie in een rustige en natuurrijke omgeving in eigen land. In de reviews zien we terug dat deze vakantieparken met name populair zijn omdat er veel ruimte zit tussen de huisjes en de voorzieningen schoon zijn. Velen zijn positief verrast door de rust en luxe van de parken."

Een sfeerimpressie van Hof van Salland

Ontzettend trots en dankbaar zijn wij dat onze gasten ons zo hoog waarderen. Voor het derde jaar op rij behoort Hof van Salland nu tot de top 3 van beste vakantieparken van Nederland. Vorig jaar won Hof van Salland ook al een Gouden Zoover Award, en met deze uitreiking behoort Hof van Salland al 10 jaar op rij tot de beste accommodaties van Nederland

Over Hof van Salland

Ons villapark ligt in het unieke vakantiegebied Salland, waar de gastvrijheid nog in de genen zit. Vanuit de luxe en comfortabele vakantievilla's is er alle gelegenheid om de omliggende stadjes en dorpen, indrukwekkende Hanzesteden en de prachtige natuur van Salland en het aangrenzende Vechtdal te ontdekken. Naast onder andere de traditionele opgietsauna en Sunshower in de villa's zijn er op het park ook uitstekende faciliteiten, zoals een fantastisch restaurant, tennisbaan en buitenzwembad.

Zelf ervaren waarom gasten Hof van Salland beoordeelden met een 9,8?