Zoek & BoekVilla'sHotelFaciliteitenServicesOmgevingRestaurantContactVilla hurenInvesteren

Over Hof van Salland

  1. Over Hof van Salland
 
  1. Kleinschalig villapark in Hellendoorn
  2. Villa's met wellnessfaciliteiten
  3. Buitenzwembad en luxe restaurant

Hof van Salland - luxe, wellness, ruimte & natuur

Wij zijn een kleinschalig villapark in Hellendoorn met 130 accommodaties, verdeeld over een hotel en vrijstaande villa's op percelen van 300 tot 1200 m². De indrukwekkende Hanzesteden en de natuur van Salland en het aangrenzende Vechtdal maken het een uniek vakantiegebied. Wij zorgen voor een geheel onbezorgd verblijf. Zo beschikken onze wellness villa's over een eigen sauna, whirlpool en Sunshower. 100% ontspanning op een prachtige locatie!

Ons doel? "Het verblijf van onze gasten zo ontspannen en comfortabel mogelijk maken."

 

Van Finse houten woningen tot luxe wellness villa's

In 2008 begon het allemaal: Bert Smeets kocht de gronden voor Hof van Salland. Destijds stonden er 31 Finse houten woningenNa deze één seizoen te verhuren, hebben we ze verkocht en daarvoor in de plaats nieuwe woningen gebouwd. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een ruim opgezet resort met 130 luxe wellness villa's en hotelkamers, dat meermaals is uitgeroepen tot Beste Vakantiepark van Nederland. Dit alles hadden we nooit bereikt zonder ons sterke en hechte team. "Een team waarbij persoonlijk contact met de gast op één staat", aldus Patricia Smeets, dochter van Bert en inmiddels eigenaresse.

En toekomstplannen? Die zijn er zeker! In 2021 bouwen we 10 nieuwe villa's. Ook komt er een hal om het zwembad, zodat gasten het hele jaar kunnen zwemmen. In deze hal met douches, toiletten en kleedruimtes komen ook een fitnessruimte inclusief fitnesstrainer, een rustruimte met open haard, ligstoelen en een juicebar. Ook willen we naast de keuken een overdekt terras bouwen, waar we kookworkshops op houtvuur willen geven. We zitten dus zeker niet stil de komende tijd!

 
 

⭐ Rust & Natuur ⭐

Ons villapark bevindt zich midden in de natuur van de Sallandse Heuvelrug en de Lemelerberg. Met bomen, waterpartijen en een rijke beplanting is het ook óp ons park erg groen. Geniet van uw welverdiende rust!

 
 

⭐ Ruimte & Privacy ⭐

Wij zijn een kleinschalig vakantiepark met veel ruimte in en rondom de villa's. De villa's zijn vrijstaand en beschikken over een ruime tuin. Om uw privacy hoeft u zich dus geen zorgen te maken.

 
 

⭐ Luxe & Comfort ⭐

Wij doen er alles aan om onze gasten optimaal te verwennen. Zo kunt u een luxe villa met privé wellness en een open haard boeken. Daarnaast kunt u gebruik maken van ons zwembad en restaurant.

 
 

Hof van Salland uitgeroepen tot Beste Vakantiepark van Nederland

We zijn enorm trots en blij dat we ons Beste Vakantiepark van Nederland mogen noemen. Met een gemiddeld waarderingscijfer van een 9.8 op Zoover mogen wij de lijst van 'beste vakantieparken' aanvoeren. Van gasten horen we vaak dat ze hun verblijf in combinatie met de wellness, de gastvrijheid, het persoonlijk contact en het serviceniveau ontzettend waarderen. Al 10 jaar op rij behoren we tot de beste accommodaties van Nederland en daar zijn we trots op!

Hof van Salland in het kort:

✦ Luxe en kleinschalig villapark
✦ Gelegen midden in de natuur
✦ Villa's met privé wellness
✦ Ruime hotelkamers en studio's
✦ Ontbijt-, broodjes- wijn- en BBQ-service
✦ Toprestaurant De Hazelaer
✦ Buitenzwembad en tennisbaan

Ontdek het aanbod op ons park