Hof van Salland

Over Hof van Salland

 
  • Kleinschalig villapark in Hellendoorn
  • Villa's met wellnessfaciliteiten
  • Buitenzwembad en luxe restaurant

Hof van Salland - luxe, wellness, ruimte & natuur

Wij zijn een kleinschalig villapark in Hellendoorn met 130 accommodaties, verdeeld over een hotel en vrijstaande villa's op percelen van 300 tot 1200 m². De indrukwekkende Hanzesteden en de natuur van Salland en het aangrenzende Vechtdal maken het een uniek vakantiegebied. Wij zorgen voor een geheel onbezorgd verblijf. Zo beschikken onze wellness villa's over een eigen sauna, whirlpool en Sunshower. 100% ontspanning op een prachtige locatie!

Ons doel? "Het verblijf van onze gasten zo ontspannen en comfortabel mogelijk maken."

 
 
 

⭐ Rust & Natuur ⭐

Ons villapark bevindt zich midden in de natuur van de Sallandse Heuvelrug en de Lemelerberg. Met bomen, waterpartijen en een rijke beplanting is het ook óp ons park erg groen. Geniet van uw welverdiende rust!

 
 

⭐ Ruimte & Privacy ⭐

Wij zijn een kleinschalig vakantiepark met veel ruimte in en rondom de villa's. De villa's zijn vrijstaand en beschikken over een ruime tuin. Om uw privacy hoeft u zich dus geen zorgen te maken.

 
 

⭐ Luxe & Comfort ⭐

Wij doen er alles aan om onze gasten optimaal te verwennen. Zo kunt u een luxe villa met privé wellness en een open haard boeken. Daarnaast kunt u gebruik maken van ons verwarmde zwembad en restaurant.

 
 

Hof van Salland uitgeroepen tot Beste Vakantiepark van Nederland

We zijn enorm trots en blij dat we ons Beste Vakantiepark van Nederland mogen noemen. Met een gemiddeld waarderingscijfer van een 9.8 op Zoover mogen wij de lijst van 'beste vakantieparken' aanvoeren. Van gasten horen we vaak dat ze hun verblijf in combinatie met de wellness, de gastvrijheid, het persoonlijk contact en het serviceniveau ontzettend waarderen. Al 10 jaar op rij behoren we tot de beste accommodaties van Nederland en daar zijn we trots op!

Hof van Salland in het kort:

✦ Luxe en kleinschalig villapark
✦ Gelegen midden in de natuur
✦ Villa's met privé wellness
✦ Ruime hotelkamers en studio's
✦ Ontbijt-, broodjes- wijn- en BBQ-service
✦ Toprestaurant De Hazelaer
✦ Buitenzwembad en tennisbaan