Hof van Salland
pitch en putt lemele

Pitch en Putt Lemele

Pitch en Putt Lemele
Sportief plezier voor iedereen

Actieve ontspanning tijdens uw vakantie: ook uw favoriete invulling van vrije tijd? Dan is dit hét vakantie-uitje voor u. Bij Pitch en Putt Lemele ontdekt u een geheel eigen sport. Veelzijdig en toegankelijk, aan de voet van de Lemelerberg en vanaf Hof van Salland bereikbaar in ca. 5 minuten met de auto (of zo’n 30 minuten voor wie wil wandelen). Sportief plezier voor iedereen!

Slaan en gaan

Pitch en Putt is een variant op het golfspel. U loopt verschillende holes waarbij u met verschillende slagtechnieken en gebruik van bijpassende clubs in zo min mogelijk slagen de bal in de hole krijgt. Het grote voordeel van Pitch en Putt is dat u er geen golfvaardigheidsbewijs voor nodig heeft. Iedereen kan het spelen. Wel is er een minimum leeftijd van ca. 8 jaar. Uiteraard kunt u vooraf instructies krijgen en wat oefenen om zo nog meer spelplezier te beleven. Of bekijk alvast het filmpje op de website.

Gastvrije toplocatie in Lemele

De banen van Pitch en Putt zijn op meerdere plekken in Nederland te vinden. Op de locatie in Lemele speelt u aan de voet van de Lemelerberg. En dat betekent de glooiende horizon en de weidsheid van het landschap als extraatje bij uw sportieve activiteit. Bovendien bent u bij Pitch en Putt Lemele te gast bij de familie Bendijk. Zij laten u ook genieten van echte Sallandse gastvrijheid.

9 holes of 18 holes

De volledige baan bestaat uit 18 holes. Loopt u ze allemaal? Dan bent u zo’n 2,5 uur onderweg. Het is ook mogelijk de korte variant van 9 holes te lopen. Dit duurt ongeveer 1,5 uur. Dankzij de obstakels zoals de bunkers, de vijver en de glooiingen heeft elke hole zijn eigen charme. Daarbij is de kortste hole ca. 38 meter en heeft de langste hole een afstand van ca. 80 meter. 

Materiaal

Als u de baan gaat lopen, krijgt u clubs en ballen mee. Er zijn geen kledingvoorschriften voor Pitch en Putt, maar het is wel fijn om kleding en schoenen te dragen waarin u zich makkelijk kunt bewegen. Wat afgeraden wordt, is het dragen van (naald)hakken. 
Heeft u eigen materiaal? Bijvoorbeeld omdat u zelf golft en wil werken aan uw korte slag? Dan mag dat uiteraard gebruikt worden. Bij de regels van Pitch en Putt hoort wel dat u met maximaal 3 clubs, waarvan 1 putter, de baan op gaat. 

Variatie

Naast het lopgen van de Pitch en Putt-baan is er ook de mogelijkheid om te voetgolfen. Een gezellige combinatie van voetbal en het golfspel, waarbij u bij elke hole met zo weinig mogelijk trappen richting de voetbalhole gaat. En is het slecht weer? Dan zijn er in overleg altijd mogelijkheden om op de overdekte zolder biljartgolf te spelen. Verhoogde midgetgolfbanen, waar u met een keu in zo weinig mogelijk stoten de bal in de hole krijgt. 

TIP: informeer bij de receptie naar de actievoucher van Pitch en Putt Lemele, die u tijdens uw verblijf kunt gebruiken

Praktisch

Pitch en Putt
Lage Esweg 4, Lemele

www.pitch-putt.nl/locaties/lemele/

Vooraf reserveren is slim om te doen!

 
Clubhuis Pitch en Putt Lemele
 
Volop variatie bij de holes van Pitch en Putt Lemele
 
Voetgolf bij Pitch en Putt Lemele
 
Biljartgolf bij Pitch en Putt Lemele