Hof van Salland

Fietsarrangement Rondje Regge en Heuvelrug

Vijf dagen fietsen op de grens van Twente, Salland en het Vechtdal:

Boek uw Fietsarrangement Rondje Regge en Heuvelrug

Twaalf ondernemers langs de Regge en op de Sallandse Heuvelrug hebben de handen ineen geslagen en een gezamenlijke fietsvakantie samengesteld. Een prachtige meerdaagse fietsroute van 175 km langs de Regge en over de Sallandse Heuvelrug, inclusief overnachtingen, ontbijt, diner en nabrengservice van de bagage.

Fietsarrangement Rondje Regge en Heuvelrug

Compleet
De afwisselende natuur van de heuvels en de Regge is uitermate geschikt om per fiets te verkennen. “Natuurlijk zijn er genoeg fietsroutes in ons gebied, maar een complete fietsvakantie ontbrak nog in het aanbod voor de recreatieve fietser”, aldus Wilma Ellenbroek van Natuurcamping de Lemeler Esch. Zij is één van de 12 mogelijke overnachtingslocaties in dit fietsarrangement. 

Afwisselend
Het unieke van deze fietsvakantie is de afwisseling in overnachtingslocaties. Van boomhut tot hotelkamer en van luxe vakantiechalet tot B&B: de definitieve combinatie van locaties ontvangt u in uw bevestiging. Als fietser slaapt u elke nacht op een andere plek in het gebied. Uiteraard op een onbezorgde manier: uw bagage wordt van locatie naar locatie nagebracht. ’s Avonds krijgt u een 2-gangendiner geserveerd en ’s morgens is het heerlijk genieten van een uitgebreid ontbijt. Een boekje met de routes, de bezienswaardigheden onderweg en informatie over de horeca langs de route, zorgt voor een optimale fietsbeleving.

Ludiek 
Theo de Rooij overhandigde tijdens de lancering van het fietsarrangement de deelnemersbordjes aan de overnachtingslocaties. Hij vergeleek het fietsarrangement met de Tour de France. “Het plezier van fietsen: voelen, ruiken en genieten, de zintuigen laten werken. En na zo’n dag fietsen kom je op je hotelkamer en staat de bagage voor je klaar, het diner is geregeld en je kunt terugkijken op een heerlijke fietsdag. Je hoeft alleen in je eigen tempo een route te fietsen en te genieten van de prachtige omgeving. De rest wordt voor je geregeld.” 

Meer informatie en reserveren 
Aanvullende informatie over het Rondje Regge en Heuvelrug is te vinden op de speciale website.

 

De overnachtingslocaties
De overnachtingslocaties die meewerken aan dit fietsarrangement zijn:
Camping de Koeksebelt (Ommen), Natuurcamping de Lemeler Esch (Lemele), Recreatiepark De Tolplas (Hoge Hexel), Hotel Restaurant Landgoed de Uitkijk (Hellendoorn), Camping Noetselerberg (Nijverdal), Vakantiepark Mölke (Zuna), Landgoed het Rheins (Enter), Pension en Engels Theehuis De Hoestinkhof (Markelo), Landhuishotel Herikerberg (Markelo), Camping de Holterberg (Holten), Vakantiepark De Luttenberg (Luttenberg) en Vakantiepark Hof van Salland (Hellendoorn).