Hof van Salland
Hof van Salland tweede plek

Hof van Salland opnieuw in top 10

Hof van Salland behaalt opnieuw de top 10 beste vakantieparken van Nederland

Reviewplatform Zoover zocht uit welke 10 vakantieparken in Nederland in het afgelopen jaar het beste zijn beoordeeld. Hof van Salland scoort een gemiddeld waarderingscijfer van een 9.63 op Zoover. Daarmee behaalt ons luxe villapark in Hellendoorn een mooie tweede plek in de top 10 beste vakantieparken van Nederland. Met dank aan de reviews van onze parkgasten heeft Hof van Salland weer een hoge positie behaald. Vorig jaar scoorde Hof van Salland een waarderingscijfer van een 9.51 en werd daarmee het beste vakantiepark van Nederland.

Sfeerimpressie

Selectiecriteria Zoover

De top 10 is gebaseerd op reviews op Zoover van augustus 2018 t/m juli 2019. Hierbij is gekeken naar het gemiddelde waarderingscijfer. Alleen vakantieparken die in de afgelopen twaalf maanden minimaal dertig reviews hebben gekregen zijn meegenomen in de analyse. Hof van Salland is onder andere positief beoordeeld op haar ligging, service, prijs/kwaliteitsverhouding, kindvriendelijkheid, activiteiten, eetgelegenheden, zwembad, accommodaties en hygiëne.

Zoover is een beoordelingssite van vakantiebestemmingen voor én door reizigers. Reizigers kunnen een review achterlaten over hun verblijf op een vakantiepark. Op basis van deze reviews kunnen toekomstige reizigers een goede beslissing maken.

Villapark Hof van Salland

Hof van Salland is niet voor niets beoordeeld met een 9.63 op Zoover. De villa's bieden namelijk veel luxe en comfort en zijn zeer modern ingericht. U kunt hier terecht voor een ontspannen en luxe vakantie. De villa's bieden plaats aan 2 tot 6 personen en ook zijn er luxe vakantiehuizen voor 14 personen aanwezig. Voor extra ontspanning kunt u kiezen voor de wellness variant van de villa's en groepsaccommodatie. Rondom de vakantiehuizen treft u een prachtige natuur, zeeën aan ruimte en veel privacy. De parkfaciliteiten, zoals Restaurant De Hazelaer en het buitenzwembad, maken een vakantie bij Hof van Salland helemaal compleet.

Wilt u de luxe van Hof van Salland zelf ervaren?