Hof van Salland
restaurant de hazelaer

Restaurant De Hazelaer

Heerlijk dineren bij Restaurant De Hazelaer. Een prachtige locatie voor lunch en diner. En daarnaast de plek voor andere arrangementen

Dineren bij De Hazelaer: Huiselijke luxe 

Mooie huisgemaakte gerechten, dineren in sfeer en persoonlijke aandacht voor u als gast. Of u De Hazelaer bezoekt tijdens uw verblijf op het park of uitkiest als restaurantlocatie vanuit uw eigen woonplaats, gastvrouw Riekie Smeets en haar team geven u een warm welkom en een heerlijke avond. 

Op de kaart

Riekie: “In De Hazelaer wordt gekookt met liefde en passie en dat proef je. Naast het vaste basismenu hebben we regelmatig speciale menu’s, met gerechten in stijl en sfeer van het seizoen.” Zo deed De Hazelaer in juni 2015 mee aan het lezersmenu van Tubantia. De reacties waren overweldigend. “We hebben veel gasten mogen verwelkomen én veel lovende reacties mogen ontvangen. Onze locatie ligt misschien wat meer in een buitengebied, maar de gasten wisten en weten ons goed te vinden.”

Prikkelend

Enthousiaste reacties dankzij heerlijke gerechten, maar ook dankzij de sfeer. “Onze gerechten staan in het teken van kwaliteit en huiselijke luxe. Ik vind het belangrijk dat diezelfde sfeer ook in het restaurant ervaren wordt. Een plek met een warme aankleding en een vleugje romantiek, waar we gemoedelijk comfort combineren met ons enthousiasme.”

Arrangement

Restaurant De Hazelaer is een prachtige locatie voor lunch en diner. En daarnaast de plek voor andere arrangementen. “Denk aan het vieren van kroonjaren of jubilea”, vertelt Riekie. “We bieden verschillende combinaties voor familiediners, buffetten en thema-arrangementen zoals fondue en barbecue. Wat we ook steeds meer zien is een zakelijke insteek: De Hazelaer als vergaderlocatie, al dan niet in combinatie met een woning op het park."