Hof van Salland

Rondje Boksloot

Route om het park: Rondje Boksloot

In het gebied Salland zijn tal van prachtige wandelingen te maken. Zo vindt u in de buurt meerdere startlocaties voor bewegwijzerde routes. Heeft u juist zin in een korte(re) route zonder reistijd vooraf? Wandel dan de route om het park: een rondje Boksloot. Deze route is ca.3 km (Kort) of ca. 4,5 km (Langer) en is direct vanaf uw vakantievilla te lopen. Ideaal voor een snelle frisse neus en wat beweging.

Onderweg geniet u van mooie vergezichten. Een blik over de weilanden, op authentieke boomgaarden en langs water. Op zoek naar een beetje extra avontuur? Neem halverwege de opstap naar het weiland en kijk waar het u brengt (let op: alleen zonder honden).

 
Veelzijdig landschap langs Hof van Salland
Verleng uw route langs Hof van Salland met de opstap naar het weiland
Kunst van de natuur tijdens uw wandelroute langs Hof van Salland
Weilanden, akkers en water tijdens uw route rond Hof van Salland
Puur en authentiek tijdens uw wandeling langs Hof van Salland
Langs de rand van Hof van Salland

De route

Ga vanaf het park linksaf. Ter hoogte van de brug, bij knooppunt X24 gaat u links over het (onverharde) zandpad of over het (verharde) fietspad. Volg het pad langs het water. Ga linksaf naar de Schaddenveldsweg. Loop daarna verder via Kort, Langer of Zonder Verkeer:  
Kort: Ga linksaf en volg de Knollenhaarweg. De ingang van het park is aan uw linkerzijde. 

Langer: Steek over en blijf de Schaddenveldsweg volgen. Ga linksaf naar de Fijne Weversweg. Ga linksaf en volg de Knollenhaarweg. De ingang van het park is aan uw linkerzijde. 

Zonder (auto)verkeer:
Liever niet over de weg waar ook auto’s kunnen rijden? Volg dan niet de Schaddenveldsweg maar loop het eerste deel van route terug. Ontdek de natuur en het pad nu vanaf de andere kant. 

 
Plattegrond van de route Rondje Boksloot