Hof van Salland

Tuinmeubelen van Kees Smit

Heerlijk vertoeven op het terras

Nu de temperaturen stijgen, kijken we ook reikhalzend uit naar zwoele zomeravonden op het terras. Via de openslaande deuren in uw vakantievilla op Hof van Salland loopt u zo uw eigen terras op. Elk terras heeft een ideale ligging voor optimale zonuren en is voorzien van prachtige tuinmeubelen van Kees Smit. 

Comfortabel op elk moment

Op Hof van Salland in Hellendoorn geniet u van luxe en comfort. Ook de tuinmeubelen zijn daar met zorg op uitgezocht. Kees Smit biedt meerdere prachtige lijnen tuinmeubelen. De geselecteerde meubelen van teakhout komen helemaal tot hun recht op het vakantiepark. Ze passen uitstekend bij de omgeving, bieden comfort en zijn sterk en duurzaam. ’s Avonds alle ruimte om buiten met elkaar aan tafel te dineren en te borrelen, overdag met voldoende beschutting dankzij de aanwezige parasols. 

Sfeerimpressie

Dat Hof van Salland en Kees Smit voor een mooie match zorgen, is op de foto’s terug te zien. Het park mocht fungeren als karakteristieke locatie voor de fotoshoot van de nieuwe collecties. Het heerlijke vakantiegevoel sfeervol in beeld. Kijkt u mee?

 
Alle tijd voor vrije tijd op Hof van Salland Hellendoorn
Alle ruimte op het terras van uw vakantievilla op Hof van Salland
Met elkaar aan tafel tijdens uw vakantie op Hof van Salland in Hellendoorn
Tijd voor elkaar tijdens uw vakantie op Hof van Salland in Hellendoorn
Genieten van ruimte en natuur op Hof van Salland