1. All weather tennisbaan
  2. Verwarmd buitenzwembad
  3. Restaurant op het park

Alle ruimte voor uzelf

Geniet van de stilte en hoor niets dan het gezang van vogels op Hof van Salland.

Vakantiepark Hof van Salland biedt u veel rust en ruimte om optimaal van uw vakantie te genieten. Extra grote kavels waar de luxe villa's op staan en een mooie groene omgeving op het park zelf maken dat u zich al snel één voelt met de natuur. Op Hof van Salland ervaart u een luxe maar zeer ontspannen en toegankelijke sfeer. Een plek waar u zich al snel thuis zult voelen.

Receptie

Servicegericht en behulpzaam. De medewerkers van onze receptie staan dagelijks voor u klaar, zodat u onbezorgd van uw vakantie kunt genieten.

Fietsen huren

Genieten van de natuur en van de omgeving. Ontdek het prachtige Salland eens op de fiets. Via onze receptie reserveert u eenvoudig de fiets van uw keuze.

Zwembad

Verkoeling en ontspanning. Het verwarmde buitenzwembad met peuterbad en ligweide is in principe vanaf eind april tot en met september beschikbaar.

Tennisbaan

Sportieve ontspanning. Op de professionele all weather tennisbaan, achter het hoofdgebouw, kunt u eenvoudig terecht. Zo fanatiek als u zelf wilt.

Speelgelegenheid

Springen, klimmen en klauteren, schommelen en glijden. De speelplek voor kinderen bestaat uit een klimrek met glijbaan en twee schommels en een airtrampoline.

Restaurant De Hazelaer

Uw plek voor koffie, thee, andere drankjes en huisgemaakte appeltaart. Van donderdag t/m maandag geniet u een verrassende lunch of een heerlijk diner.
 

In ontwikkeling

Hof van Salland wordt uitgebreid, op dit moment vinden er op meerdere plekken op het park bouwwerkzaamheden plaats. In het weekend liggen deze werkzaamheden stil. Eventuele overlast doordeweeks wordt tot het minimum beperkt. Voor de actuele planning neemt u contact op met onze receptie.

Borg: machtigingsformulier

Een week voor aankomst ontvangt u aanvullende informatie over uw verblijf en een machtigingsformulier. Met deze machtiging vervalt de (contante) borg vooraf, en dat werkt zowel voor u als voor ons makkelijker en sneller. Alleen als er na uw vertrek zaken door uw toedoen niet in orde blijken, heeft Hof van Salland de mogelijkheid om in overleg een bijbehorend bedrag (met een maximum o.b.v. de villa waar u verblijft) van uw rekening af te schrijven.  Wilt u meer weten over dit machtigingsformulier? Neem dan contact op met onze receptie.