Hof van Salland
Zoover Awards

Hof van Salland wint Gouden Zoover Award

 
  • Gouden Zoover Award
  • Waarderingscijfer Zoover = 9.7
  • Luxe vakantiepark in Hellendoorn

Hof van Salland wint wederom een Gouden Zoover Award

Donderdag 16 januari 2020 was het zover: de uitreiking van de felbegeerde Zoover Awards op de Vakantiebeurs in Utrecht. Met trots mogen wij mededelen dat Hof van Salland een Gouden Zoover Award heeft gewonnen in de categorie Vakantieparken Groot. Onze gasten gaven ons gedurende het hele jaar 2019 maar liefst 240 reviews op Zoover, met een uiteindelijk waarderingscijfer van een 9.7. Hiermee behoort Hof van Salland al 9 jaar op rij tot de beste accommodaties van Nederland. 

Een 9.7 voor Hof van Salland

Patricia Smeets: "We zijn ontzettend blij met deze hoge waardering. Ons doel is altijd om het verblijf van onze gasten zo ontspannen en comfortabel mogelijk te maken. Van gasten horen we vaak dat ze hun verblijf in combinatie met de gastvrijheid, het persoonlijk contact en het serviceniveau ontzettend waarderen. Het blijft heerlijk om alle ervaringen van de gasten in de reviews te lezen. Bovendien zijn de reviews een geweldige tool voor toekomstige gasten die op zoek zijn naar een fijne vakantieplek."

Een sfeerimpressie van Hof van Salland

Over de Zoover Awards

De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland. Het eindcijfer is gebaseerd op Zoover reviews van gasten gedurende het hele jaar 2019. De best gewaardeerde accommodaties zijn beloond met een Gouden Zoover Award

Over Hof van Salland

Ons villapark ligt in het unieke vakantiegebied Salland, waar de gastvrijheid nog in de genen zit. Vanuit de luxe en comfortabele vakantievilla's is er alle gelegenheid om de omliggende stadjes en dorpen, indrukwekkende Hanzesteden en de prachtige natuur van Salland en het aangrenzende Vechtdal te ontdekken. Naast onder andere de traditionele opgietsauna en Sunshower in de villa zijn er op het park ook uitstekende faciliteiten, zoals een fantastisch restaurant, tennisbaan en buitenzwembad.

Zelf ervaren waarom gasten Hof van Salland beoordeelden met een 9.7?