Hof van Salland
Midweek weg Overijssel

Midweek weg Overijssel

  • Luxe accommodaties
  • Eigen wellnessfaciliteiten
  • In de natuurrijke omgeving van Overijssel

Midweek weg in Overijssel

Een midweekje weg in Nederland is ideaal om even te ontspannen. Een midweek is een relatief korte periode en daarom is het fijn om niet te ver te reizen en uw midweek in Nederland te vieren. Echt snel en optimaal ontspannen? Wat dacht u van een wellness midweek in Overijssel? Hof van Salland is landelijk gelegen op korte afstand van de Sallandse Heuvelrug. U ervaart direct het ontspannen gevoel wanneer u in deze omgeving komt, en dan heeft u uw huisje voor een midweek weg nog niet eens gezien! Alle woningen bieden veel comfort met luxe voorzieningen en indien gewenst kunt u beschikken over privé wellness. Genoeg redenen om te genieten van een midweekje weg in Overijssel!

Midweekje weg in Nederland vol luxe

Een luxe midweek weg biedt u de gelegenheid om weer helemaal op te laden. Een luxe wellness midweek weg in Overijssel bij Hof van Salland? Stelt u zich eens voor: arriveer op maandagmiddag en bekijk op uw gemak de woning en ons park. Deze eerste dag is ideaal om te smullen van een maaltijd in ons restaurant De Hazelaer*. De tussenliggende dagen zijn zeer geschikt om uren in de privé sauna of whirlpool te genieten, een lange tocht door de natuur te maken, een spelletje te spelen of om een attractiepark of museum te bezoeken. Laat het zonnetje zich zien? Via de openslaande deuren betreedt u het terras met luxe tuinset. De meeste woningen beschikken tevens over een zeer ruime tuin met voldoende privacy. Geniet vrijdagochtend eerst van een luxe ontbijt, bezorgd bij uw woning, alvorens u nog enkele winkeltjes of boerderijen met streekproducten bezoekt op uw route naar huis. 

Dat klinkt toch als een heerlijke midweek weg in een luxe huisje? Boek een midweek weg in Overijssel en ontdek waarom ons vakantiepark al meerdere jaren tot 'Beste vakantiepark van Nederland' wordt uitgeroepen door Zoover.

*Opening afhankelijk van de geldende coronamaatregelen, afhalen is wel mogelijk.

Uw luxe huisje bij Hof van Salland

✦ Geschikt voor 2 t/m 14 personen

✦ Gebouwd in Twents-Saksische stijl

✦ Hoogwaardige afwerking en luxe inrichting

✦ Privé wellnessmogelijkheden

✦ Slaap- en badkamer op begane grond mogelijk

✦ Zeer ruime tuin met tuinset en beplanting

Uw verblijf bij Hof van Salland

Bij Hof van Salland ervaart u een echt luxe midweek weg in Nederland. Naast luxe in de huizen bieden de parkfaciliteiten ook het benodigde comfort. Zo kunt u bij ons tennissen of zwemmen, fietsen huren om de omgeving te verkennen of aanschuiven in het restaurant voor verrukkelijke gerechten. Ook bieden wij services zoals; de ontbijt-, wijn-, fondue-, BBQ- en schoonmaakservice of een verrassing voor de liefste die klaar ligt bij aankomst. Geniet u van een midweek weg in Overijssel samen met uw (klein)kinderen? Zij beleven veel plezier in de speeltuin met airtrampoline.