Hof van Salland
beste vakantiepark

Beste Vakantiepark van Nederland!

  • Beste vakantiepark van Nederland
  • Zoover waarderingscijfer 9,51
  • Vakantiepark in Hellendoorn

Hof van Salland nummer 1!

Zoover presenteert Top 10 Beste Vakantieparken Nederland.

Wat een leuk nieuws van Zoover: Hof van Salland in Hellendoorn is uitgeroepen tot het beste vakantiepark van Nederland en krijgt een gemiddeld waarderingscijfer van een 9,51. Met dank aan de reviews van onze gasten, zoals o.a. deze: ‘Super vakantieverblijf. Mooie uitstekend verzorgde huisjes en het park is prachtig gesitueerd’

Vakantiehuizen Hof van Salland

Niet voor niets wordt Hof van Salland uitgeroepen tot beste vakantiepark van Nederland. De vakantiehuizen van Hof van Salland bieden veel luxe en comfort voor een midweek, weekendje weg of een lange vakantie. Met aanbod van luxe vakantiehuizen voor 2, 4 en 6 personen of een groepsaccommodatie voor 14 personen, is er voor elk gezelschap een geschikt vakantiehuis te vinden. Rondom de vakantiehuizen vindt u rust en natuur, ruimte en privacy. Voor een heerlijke vakantie bent u bij Hof van Salland aan het juiste adres.

Selectiecriteria

De top tien is gebaseerd op reviews die van augustus 2017 tot en met juli 2018 op zoover.nl zijn geplaatst. Hierbij is gekeken naar het gemiddelde waarderingscijfer. Alleen vakantieparken die de afgelopen twaalf maanden minimaal dertig reviews hebben gekregen zijn meegenomen in de analyse. En ook bijzonder: in de top 10 staan maar liefst vijf vakantieparken uit Overijssel. 

Zoover

Zoover is een beoordelingssite van vakanties voor en door reizigers. Reizigers kunnen een beoordeling plaatsen van onder andere hotels, appartementen, campings en vakantieparken. Wanneer je zoekt op een accommodatie of vakantiebestemming, komen de beoordelingen naar voren. Voor een betere impressie zijn er ook video's en foto's toegevoegd. Op basis hiervan kun je een goede beslissing maken voor het boeken van een vakantie.

Uitgelicht 

Het persbericht van Zoover leest u hier

Proosten op het terras van uw vakantievilla op Hof van Salland
Vakantie op Hof van Salland