Hotel op vakantiepark Nederland
Hotel op vakantiepark Nederland

Hotelkamers | Hof van Salland Hellendoorn

 1. Hotel
 
 1. Geschikt voor 2 personen
 2. Ruime kamers en studio's
 3. Toegang tot parkfaciliteiten

Hotelkamers

Bent u op zoek naar een hotel voor een korte vakantie op een vakantiepark? Hof van Salland biedt hotelaccommodaties voor twee personen, waar u verblijft in een hotel op een vakantiepark in Hellendoorn. De overnachtingsmogelijkheden van een hotel en tegelijkertijd de faciliteiten van een vakantiepark; een ideale combinatie! De Comfort Kamers en Premium Studio’s op Hof van Salland zijn geschikt voor een kort verblijf op een vakantiepark. Verblijf met maximaal twee personen voor één of meerdere nachten, op een datum naar keuze. Geniet van veel luxe en comfort en profiteer van de parkfaciliteiten, waaronder het verwarmde buitenzwembad en de all weather tennisbaan. Voor een korte vakantie is een hotel op vakantiepark Hof van Salland dé ideale bestemming!

 
Boek een hotelkamer in Hellendoorn

Hotelaccommodaties (2)

Vanaf
€ 79

Comfort Kamer 2 personen

Overijssel, Hellendoorn
2Ja
 • 25m2 vloeroppervlakte
 • 2-persoonsboxspring met 1-persoonsdekbedden
 • Eerste verdieping
  Vanaf
  € 103

  Premium Studio 2 personen

  Overijssel, Hellendoorn
  2Ja
  • 30m2 vloeroppervlakte
  • 2-persoonsboxspring met 1-persoonsdekbedden
  • Begane grond met terras

   Hotel in Hellendoorn

   U vindt de hotelaccommodaties in het complex bij de entree van het luxe vakantiepark. De eerste verdieping biedt ruimte aan de Comfort Kamers. Op de begane grond vindt u de Premium Studio’s, met als extra’s een eigen terras en compacte kookgelegenheid. Elke ruimte in het hotelcomplex kent een eigen indeling, maar de faciliteiten die u aantreft zijn gelijk. In uw kamer zijn de boxspringbedden netjes opgemaakt en vindt u een handdoekenset per persoon. Geniet van uw flatscreen tv en van gratis wifi. De Premium Studio’s bieden de mogelijkheid uw eigen diner te bereiden. Heeft u geen zin om zelf te koken? Dineren is ook mogelijk bij Restaurant De Hazelaer. De aanvullende ontbijtservice is dagelijks te reserveren; tijden uitsluitend in overleg. De hotelkamers lenen zich uitstekend voor een enkele overnachting of een kort verblijf op een vakantiepark. Geniet van een korte vakantie in dit hotel in Hellendoorn!

   Hotel op een vakantiepark

   Dit hotel zit in de buurt van Den Ham (8 km afstand), Holterberg (18 km afstand), Nijverdal (11 km afstand) en Raalte (14 km afstand). Het grote voordeel van een hotel op een vakantiepark in Nederland is dat u kunt profiteren van de parkfaciliteiten. Geniet van verkoeling en ontspanning in het buitenzwembad, sport u fit op de all weather tennisbaan of kies voor een heerlijk diner bij het restaurant. De omgeving van Hellendoorn, met de Sallandse Heuvelrug, leent zich uitstekend voor mooie wandelingen en fietstochten. Bent u een wandelliefhebber? Profiteer dan van het Pieterpad arrangement; op de dag van uw aankomst een 3 gangen diner en ‘s ochtends na uw overnachting een uitgebreid ontbijt, beide geserveerd in Restaurtant De Hazelaer. Kom na de Pieterpad wandeling helemaal tot rust in uw hotel in Hellendoorn. Geniet van uw korte vakantie op ons vakantiepark met hotel.

    
   Boek een hotelkamer op Hof van Salland
    
   Pieterpad
   Pieterpad

   Pieterpad

   Op uw dag van aankomst een diner in 3 gangen en ’s ochtends een uitgebreid ontbijt, beide geserveerd in het restaurant op het park.
    

   Hotelarrangement

    
   1. Pieterpad wandeling (lange wandeling)
   2. Inclusief 3 gangen diner
   3. Inclusief uitgebreid ontbijt
   4. Comfort Kamer of Premium Studio
   5. Te boeken met aankomst van do t/m ma