Hof van Salland

De Flierefluiter

“Hartstikke veel te doen”

Spelen zonder fratsen bij De Flierefluiter

Plezier op het platteland optimaal invullen? Kies voor spelen op de boerderij. Niet bij zomaar een boerderij, maar bij De Flierefluiter in Raalte. Een plek waar heel veel te doen is en waar kinderen zich zeker zullen vermaken. Zowel binnen als buiten!
 

Buiten spelen
De Flierefluiter heeft een uitgestrekt maar overzichtelijk buitenterrein. Het eerste deel bij het hoofdgebouw biedt vooral speelgelegenheid voor de jongere kinderen. De skelterbaan en kleine speeltuin in het zand zijn speciaal bedoeld voor kinderen tot 9 jaar. Erachter ligt een speeltuin met grotere toestellen en hogere glijbanen. Ook is daar een uitgebreide skelterbaan met verschillende soorten trapvoertuigen. Zeer geslaagd voor wat oudere kinderen. En erg fijn: op meerdere plekken staan picknicktafels en zithoekjes, zodat u zelf tijd heeft voor bijvoorbeeld een kopje koffie en toch uw kinderen in de gaten kunt houden. 

Dieren 
Bij een boerderij horen natuurlijk dieren. Weitjes voor de geiten en volières voor de vogels. In de binnenruimte voor kleinere (huis)dieren zijn onder andere konijnen en cavia’s te vinden. Met de cavia’s mag door bezoekers geknuffeld worden, altijd onder begeleiding van een van de dierenverzorgers van De Flierefluiter. Op vaste tijdstippen mag er buiten een ritje op een pony of met een ponywagen gemaakt worden. 

Overdekt
Nederlands weer blijft vaak wat onvoorspelbaar. Voor uw bezoek aan De Flierefluiter maakt de weersverwachting eigenlijk geen verschil. Want spelen kan ook overdekt. Springen op het luchtkussen en van de glijbaan in de kleinere Hooiberg en Nieuwe Veeschuur op het buitenterrein. En klimmen, klauteren en ravotten in de grote speelzolder boven het hoofdgebouw. Speelplezier gegarandeerd!

Tickets & Arrangementen
Uw tickets reserveert u heel makkelijk alvast online via de website van De Flierefluiter. Ook een aanrader: combineer uw entree met eten en drinken door te kiezen voor een van de arrangementen. 

De Flierefluiter
Raarhoeksweg  49, Raalte
www.flierefluiterraalte.nl
T. 0572357756

Buiten spelen bij De Flierefluiter
Knuffelen met de boerderijdieren bij De Flierefluiter
Genoeg te spelen buiten bij De Flierefluiter
Overdekt spelen bij De Flierefluiter
Volop overdekte speelruimte op de zolder van De Flierefluiter