Resort Hof van Salland

Beoordelingen

Beoordelingen van onze gasten

Onderstaande is een selectie van leuke reviews van de afgelopen twee jaar.

260 beoordelingen
  1. 10

    We hebben ontzettend genoten. Onze villa was heel schoon. Fijne douche en sauna. Gashaard geeft heel veel sfeer en warmte. Kortom voor herhaling vatbaar!

    Januari 2023 - Helen W. verbleef in Wellness Lodge 2 personen 

  2. 10

    Wie immer die totale Entspannung. Mit Sauna und Kamin lässt sich auch der Januar ertragen.

    Januari 2023 - Pierre J. verbleef in Wellness Lodge XL 4 personen 

  3. 9

    De rust en privacy

    Januari 2023 - Cher G. verbleef in Wellness Lodge XXL 6 personen 

  4. 10

    Prima park mooie en luxe huizen. Prima

    Januari 2023 - Ron K. verbleef in Wellness Lodge 2 personen 

  5. 9

    Geen recensie achtergelaten

    Januari 2023 - Kim v. verbleef in Villa Beukelaer Wellness 5 personen 

  6. 8,9

    Geboekt tijdens de jaarwisseling omdat in park geen vuurwerk mag worden afgestoken en dat is goed bevallen, was erg rustig.

    Januari 2023 - Peter D. verbleef in Villa Beukelaer Wellness 5 personen 

  7. 8,9

    Wat een gastvrij onthaal : hier voel je je als klant nog echt welkom! En een mooi verzorgd park! Restaurant en bediening ook top.

    Januari 2023 - Marleen S. verbleef in Wellness Lodge 2 personen 

  8. 9,3

    Geen recensie achtergelaten

    Januari 2023 - M. v. verbleef in Wellness Lodge XL 4 personen 

  9. 9

    We voelden ons erg welkom! Bij de receptie en in het restaurant, overal was iedereen vriendelijk en servicegericht. Het huisje is werkelijk van alle gemakken voorzien. Echt een wellness huisje met luxe keuken. Alles is aanwezig. Huisje was bij aankomst schoon en alles werkte naar tevredenheid. Park is goed onderhouden en klein. Restaurant heeft goed eten en aardig personeel.

    Januari 2023 - Aukje v. verbleef in Wellness Lodge 2 personen 

  10. 9,1

    Fantastisch huisje met alles erop en eraan. Klein, intiem park dat duidelijk met veel zorg ontworpen is en met veel zorg wordt onderhouden.

    Januari 2023 - Rogier d. verbleef in Wellness Lodge 2 personen 

260 beoordelingen
9,3

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9,3.

Laat u inspireren door reisverhalen 💛

Sharella | @sherulestheglobe

Heb je zin in een luxe staycation in eigen land? Dan hebben wij een pareltje voor jou gevonden ✨ Wij verbleven in een luxe wellness villa met eigen sauna, whirlpool & sunshower 🚿 Hoe heerlijk is dat!? Het villapark is gelegen in een rustige omgeving 🌳

Swipe voor meer foto's →

Yvette | Vettt.nl

De 6-persoons Wellness Lodge XXL is van alle gemakken voorzien. Het is een vrijstaand huis. Met een ruime woonkamer, met heerlijke gashaard, drie slaapkamers, twee badkamers en dan natuurlijk die fantastische sauna. De zithoek is lekker groot en op de smart-tv kun je Netflix en Videoland kijken.

Swipe voor meer foto's →

 

Liselotte | @journalofwonders

Op zoek naar een romantisch weekendje weg? Hof van Salland is the place to be ❣️ Een ruim opgezet en groen vakantiepark in Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug met luxe villa's met privé wellness, zoals een sauna, whirlpool en Sunshower.

Swipe voor meer foto's →

 

Bekijk meer reiservaringen ⬇️