Beoordelingen

  1. Beoordelingen
416 beoordelingen
  1. 8,3

    Rustig park, voldoende rust, mooie ligging, goed verzorgd.

    Februari 2021 -  verbleef in Wellness Lodge 2 personen

  2. 9,7

    Gashaard, sauna, omgeving en de rust op het park.

    Februari 2021 -  verbleef in Wellness Lodge 2 personen

  3. 10

    Alles was boven mijn verwachtingen. Schoon, vriendelijke en behulpzaam personeel, contact met het park is goed, eten is super, ligging van het park is top en lekker rustig. Wij komen zeker nog een x terug. Alleen dan wat langer als 2 nachten.

    Februari 2021 -  verbleef in Wellness Lodge XL 4 personen

  4. 9,9

    Heerlijke 2 dagen gehad bij jullie ! We zijn Heerlijk tot rust gekomen. Het eten van het restaurant was ook super !

    Februari 2021 -  verbleef in Wellness Lodge 2 personen

  5. 8,6

    Heerlijke week gehad! Hond vriendelijke, heerlijke omgeving, rustig en privacy. Helemaal bijgekomen!

    Februari 2021 -  verbleef in Wellness Lodge XL 4 personen

  6. 8,9

    Het was echt heerlijk. Lekker rustig, sauna was top en eten was goed geregeld.

    Februari 2021 -  verbleef in Wellness Lodge XL 4 personen

  7. 8,4

    Echt genoten van de welness en de mooie omgeving. Restaurant service ook prima

    Februari 2021 -  verbleef in Wellness Lodge XL 4 personen

  8. 9

    de sneeuw

    Februari 2021 -  verbleef in Wellness Lodge XL 4 personen

  9. 9,4

    Geen recensie achtergelaten

    Februari 2021 -  verbleef in Wellness Lodge 2 personen

  10. 9,7

    Prachtig park, rustig gelegen. Ontbijtj, lunch en diner keurig verzorgd en netjes bezorgd in het huisje. Wij zijn erg enthousiast.

    Februari 2021 -  verbleef in Wellness Lodge XXL 6 personen

Laat u inspireren door reisverhalen 💛

Sharella | @sherulestheglobe

Heb je zin in een luxe staycation in eigen land? Dan hebben wij een pareltje voor jou gevonden ✨ Wij verbleven in een luxe wellness villa met eigen sauna, whirlpool & sunshower 🚿 Hoe heerlijk is dat!? Het villapark is gelegen in een rustige omgeving 🌳

Swipe voor meer foto's →

Lisette & Robert-Jan | @reisplaatje

Bij het inchecken stond de telefoon roodgloeiend; wij hadden de mazzel dat er nog plek voor ons was. We verbleven in een Wellness Lodge met sauna, bubbelbad en sunshower wat echt heerlijk was! 's Avonds werd er een pakket met eten bezorgd door het restaurant en stond er binnen no time een drie gangen diner op tafel. De sneeuw maakte het helemaal af!⁣

Swipe voor meer foto's →

 

Liselotte | @journalofwonders

Op zoek naar een romantisch weekendje weg? Hof van Salland is the place to be ❣️ Een ruim opgezet en groen vakantiepark in Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug met luxe villa's met privé wellness, zoals een sauna, whirlpool en Sunshower.

Swipe voor meer foto's →

 

Bekijk meer reiservaringen ⬇️