Zoek & BoekVilla'sHotelFaciliteitenServicesOmgevingRestaurantContactVilla hurenInvesteren

Beoordelingen

  1. Beoordelingen
260 beoordelingen
  1. 9,7

    Het was een mooie, ruime woning, die voorzien was van alle gemakken en voorzieningen. Erg netjes en goed schoongemaakt.

    November 2021 - Kimberly v. verbleef in Wellness Lodge 2 personen 

  2. 9,9

    We hebben nu in korte tijd voor de 4e keer vakantie gevierd in Hof van Salland. Dat zegt misschien al genoeg, maar alles klopt aan dit park en de villa waarin wij verbleven. Van alle gemakken voorzien, heerlijk schoon, prachtige ligging, kortom fantastisch!

    November 2021 - Hellen S. verbleef in Villa Beukelaer Wellness 4 personen 

  3. 9,8

    Huisje mooi. Heel luxe en comfortabel.

    November 2021 - Ben V. verbleef in Villa Beukelaer XL Wellness 6 personen 

  4. 10

    De prachtige omgeving, keurig verzorgd park, mooie villa’s met goede bedden. Complimenten in het geheel voor dit fantastische park en toebehoren. Heerlijke Resaurant en vriendelijke medewerkers. Voor herhaling vatbaar ❣️

    September 2021 - John & Mireille B. verbleef in Wellness Lodge XXL 6 personen 

  5. 8,5

    Na 4 keer verbleven te zijn bij jullie, was het verblijf weer top! Vriendelijkheid en behulpzaamheid en woning zijn heel goed.

    September 2021 - Gerard B. verbleef in Wellness Lodge XL 4 personen 

  6. 8

    Een rustig park. Wij verbleven in een gezellig ingerichte villa met ruime tuin. Ideaal voor een gezin met jonge kinderen tot een jaar of acht. Keurig verzorgde tuinen.

    September 2021 - Giovanni C. verbleef in Wilgenhaege 14 personen 

  7. 10

    Prachtige ligging, zeer fraai aangelegd (en onderhouden) park, luxe huis van alle gemakken voorzien, goede service en faciliteiten, heerlijk restaurant en aardig en behulpzaam personeel. Kon niet beter.

    Augustus 2021 - Susan M. verbleef in Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen 

  8. 9,7

    Een prima verblijf in een villa met complete faciliteiten. Veel ruimte rondom de eigen villa. Mooie ligging.

    Augustus 2021 - Anne-Marie J. verbleef in Wellness Lodge XL 4 personen 

  9. 10

    Prachtig park met mooie wandelomgeving! Een super aanrader! Wij hebben op en top genoten!

    Augustus 2021 - Hans S. verbleef in Wellness Lodge XL 4 personen 

  10. 8,6

    De rust op het park en de ligging van de vakantiewoning aan de rand van het park. Het park is prachtig aangelegd, rustig en alles ziet er verzorgd uit. De vakantiewoning was heerlijk: prachtige ligging, schoon (incl. inhoud van de keukenkastjes) en van alle gemakken voorzien. Ook bij minder goed weer is het goed vertoeven. En het personeel bij de receptie is erg vriendelijk. In de omgeving zijn voldoende activiteiten, zoals mooie fiets- en wandelroutes! Fijn dat jullie fietsen verhuren.

    Augustus 2021 - G. B. verbleef in Wellness Lodge XXL 6 personen 

Laat u inspireren door reisverhalen 💛

Sharella | @sherulestheglobe

Heb je zin in een luxe staycation in eigen land? Dan hebben wij een pareltje voor jou gevonden ✨ Wij verbleven in een luxe wellness villa met eigen sauna, whirlpool & sunshower 🚿 Hoe heerlijk is dat!? Het villapark is gelegen in een rustige omgeving 🌳

Swipe voor meer foto's →

Yvette | Vettt.nl

De 6-persoons Wellness Lodge XXL is van alle gemakken voorzien. Het is een vrijstaand huis. Met een ruime woonkamer, met heerlijke gashaard, drie slaapkamers, twee badkamers en dan natuurlijk die fantastische sauna. De zithoek is lekker groot en op de smart-tv kun je Netflix en Videoland kijken.

Swipe voor meer foto's →

 

Liselotte | @journalofwonders

Op zoek naar een romantisch weekendje weg? Hof van Salland is the place to be ❣️ Een ruim opgezet en groen vakantiepark in Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug met luxe villa's met privé wellness, zoals een sauna, whirlpool en Sunshower.

Swipe voor meer foto's →

 

Bekijk meer reiservaringen ⬇️