Zoek & BoekVilla'sHotelFaciliteitenServicesOmgevingRestaurantContactVilla hurenInvesteren

Beoordelingen

  1. Beoordelingen
301 beoordelingen
  1. 10

    Prachtige ligging, zeer fraai aangelegd (en onderhouden) park, luxe huis van alle gemakken voorzien, goede service en faciliteiten, heerlijk restaurant en aardig en behulpzaam personeel. Kon niet beter.

    Augustus 2021 - Susan M. verbleef in Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

  2. 9,7

    Een prima verblijf in een villa met complete faciliteiten. Veel ruimte rondom de eigen villa. Mooie ligging.

    Augustus 2021 - Anne-Marie J. verbleef in Wellness Lodge XL 4 personen

  3. 10

    Prachtig park met mooie wandelomgeving! Een super aanrader! Wij hebben op en top genoten!

    Augustus 2021 - Hans S. verbleef in Wellness Lodge XL 4 personen

  4. 8,6

    De rust op het park en de ligging van de vakantiewoning aan de rand van het park. Het park is prachtig aangelegd, rustig en alles ziet er verzorgd uit. De vakantiewoning was heerlijk: prachtige ligging, schoon (incl. inhoud van de keukenkastjes) en van alle gemakken voorzien. Ook bij minder goed weer is het goed vertoeven. En het personeel bij de receptie is erg vriendelijk. In de omgeving zijn voldoende activiteiten, zoals mooie fiets- en wandelroutes! Fijn dat jullie fietsen verhuren.

    Augustus 2021 - G. B. verbleef in Wellness Lodge XXL 6 personen

  5. 9

    Rustig park, verzorgde accomodatie

    Augustus 2021 - V. verbleef in Wellness Lodge XL 4 personen

  6. 10

    Super locatie, prachtige huisjes, een uitstekend restaurant en zeer vriendelijk personeel. Alles voor een topvakantie!

    Augustus 2021 - T. verbleef in Wellness Lodge XXL 6 personen

  7. 9,4

    Alles

    Augustus 2021 - Caroline C. verbleef in Villa Beukelaer Comfort 4 personen

  8. 9,1

    Geen recensie achtergelaten

    Augustus 2021 - Ad V. verbleef in Wellness Lodge XXL 6 personen

  9. 9,1

    Wat een aardig team van mensen! Een prachtig park in een schitterende omgeving. Wij zijn op zoek geweest naar rust en ontspanning; dat hebben we hier meer dan gevonden! Aanrader...!

    Augustus 2021 - marc k. verbleef in Wellness Lodge XXL 6 personen

  10. 9

    Prettig, rustig park met fijne, ruime villa's gelegen in een mooie omgeving.

    Juli 2021 - Anita K. verbleef in Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Laat u inspireren door reisverhalen 💛

Sharella | @sherulestheglobe

Heb je zin in een luxe staycation in eigen land? Dan hebben wij een pareltje voor jou gevonden ✨ Wij verbleven in een luxe wellness villa met eigen sauna, whirlpool & sunshower 🚿 Hoe heerlijk is dat!? Het villapark is gelegen in een rustige omgeving 🌳

Swipe voor meer foto's →

Yvette | Vettt.nl

De 6-persoons Wellness Lodge XXL is van alle gemakken voorzien. Het is een vrijstaand huis. Met een ruime woonkamer, met heerlijke gashaard, drie slaapkamers, twee badkamers en dan natuurlijk die fantastische sauna. De zithoek is lekker groot en op de smart-tv kun je Netflix en Videoland kijken.

Swipe voor meer foto's →

 

Liselotte | @journalofwonders

Op zoek naar een romantisch weekendje weg? Hof van Salland is the place to be ❣️ Een ruim opgezet en groen vakantiepark in Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug met luxe villa's met privé wellness, zoals een sauna, whirlpool en Sunshower.

Swipe voor meer foto's →

 

Bekijk meer reiservaringen ⬇️