Beoordelingen Hof van Salland
Beoordelingen Hof van Salland

Beoordelingen

  1. Beoordelingen
342 beoordelingen
  1. 9,7

    Geen recensie achtergelaten

    Augustus 2020 -  verbleef in Wellness Lodge XXL 6 personen

  2. 8,9

    Het is een mooie luxe villa en prachtig en op een rustig gelegen plek op het park. We hebben genoten van de mooie omgeving van Salland Overijssel en wandelingen gemaakt in Lemeleberg waar de heide in bloei stond. We komen graag terug.

    Augustus 2020 -  verbleef in Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

  3. 10

    Alles was heerlijk we misten alleen een kleine supermarkt op het terrein maar voor de rest echt een aanrader!!

    Augustus 2020 -  verbleef in Villa Beukelaer Comfort 4 personen

  4. 9

    Erg mooi en schoon huisje, leuke ligging, veel in de omgeving. Heerlijk gegeten in het restaurant, kinderen zich prima vermaakt in de speeltuin. Heerlijke vakantie gehad.

    Augustus 2020 -  verbleef in Wellness Lodge XL 4 personen

  5. 9,2

    Wij komen graag voor de rust en de luxe op het park en het verblijf. Ook het personeel is altijd erg behulpzaam.

    Augustus 2020 -  verbleef in Wellness Lodge XXL 6 personen

  6. 10

    Mooi, ruim vakantiepark met luxe huisjes, een heerlijk restaurant en fijn personeel. Wij komen zeker weer terug!

    Augustus 2020 -  verbleef in Wellness Lodge XXL 6 personen

  7. 8,9

    Heerlijk verblijf, goede service, ligging rustgevend. Voor elk wat wils, "meeting point" De Hazelaer, fijne plek voor koffie/drankje, hapje goede sfeer!

    Augustus 2020 -  verbleef in Wellness Lodge 2 personen

  8. 10

    Geen recensie achtergelaten

    Augustus 2020 -  verbleef in Wellness Lodge XL 4 personen

  9. 9,6

    Rustig en mooi aangelegd park. Heerlijk gegeten in het Restaurant

    Augustus 2020 -  verbleef in Premium Studio 2 personen

  10. 9

    alles voor een goede vakantie in de buurt

    Augustus 2020 -  verbleef in Wellness Lodge XL 4 personen