Hof van Salland

Beoordelingen

Beoordelingen van onze gasten

Onderstaande is een selectie van leuke reviews van de afgelopen twee jaar.

290 beoordelingen
  1. 9,4

    Mooie omgeving. Geweldige huisjes met veel comfort zoals sunshower en sauna. Goed restaurant en vriendelijk personeel. Het zwembad met gebouwen, nog in aanbouw, mooie gesitueerd en beloofd veel goeds wanneer het helemaal af is.

    September 2022 - Ronald K. verbleef in Wellness Lodge 2 personen 

  2. 9,9

    Tolle, hochwertige Ausstattung innen und Terrasse. Sehr geräumig. Wunderbare Lage. Sogar eine Wallbox um das Auto aufzuladen.

    September 2022 - Siegfried V. verbleef in Wellness Lodge XL 4 personen 

  3. 9

    Superhuisje, fijn zwembad en heerlijk restaurant. Ook de kate checkout was super!

    Augustus 2022 - Fred K. verbleef in Wellness Lodge 2 personen 

  4. 9,3

    We hadden onze week in villa 12 nog met twee dagen verlengd dus dat zegt genoeg denk ik 😀🌞😁

    Augustus 2022 - Jac P. verbleef in Wellness Lodge XL 4 personen 

  5. 9,7

    Hier hadden we echt vakantie Kinderen waren door het dolle heen Prachtig huis We gaan zeker volgend jaar weer

    Augustus 2022 - Alwies V. verbleef in Wellness Lodge XXL 6 personen 

  6. 9,9

    Uns hat alles sehr gut gefallen, es war ein wunderschöner Aufenthalt! Danke an ihr ganzes Team!

    Augustus 2022 - Solveig G. verbleef in Wellness Lodge XXL 6 personen 

  7. 8,9

    Heerlijk rond fietsen in de omgeving!

    Augustus 2022 - Anke D. verbleef in Premium Studio 2 personen 

  8. 8,6

    De omgeving en de goede kwaliteit van het park en de villa in het bijzonder.

    Augustus 2022 - Arno K. verbleef in Wellness Lodge XL 4 personen 

  9. 9,7

    De kinderen hebben genoten van het zwembad tijdens de warme dagen. Ook erg fijn dat het zwembad na 18.00 uur nog open was. Het park was erg schoon, ligging van onze villa 82 was perfect met een mooie ruime tuin. En een eigen wasmachine in de villa....wat een luxe! We hebben genoten van ons verblijf! Dank jullie wel!

    Augustus 2022 - Patricia V. verbleef in Villa Beukelaer Wellness 5 personen 

  10. 9,9

    Das Haus war sehr komfortabel eingerichtet und sauber, das Personal ist sehr freundlich und hilfsbereit. Wir konnten einen tollen Urlaub dort verbringen und werden sicher wiederkommen!!! Vielen Dank für alles.

    Augustus 2022 - Jessika M. verbleef in Wilgenhaege Wellness 14 personen 

290 beoordelingen
9,3

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9,3.

Laat u inspireren door reisverhalen 💛

Sharella | @sherulestheglobe

Heb je zin in een luxe staycation in eigen land? Dan hebben wij een pareltje voor jou gevonden ✨ Wij verbleven in een luxe wellness villa met eigen sauna, whirlpool & sunshower 🚿 Hoe heerlijk is dat!? Het villapark is gelegen in een rustige omgeving 🌳

Swipe voor meer foto's →

Yvette | Vettt.nl

De 6-persoons Wellness Lodge XXL is van alle gemakken voorzien. Het is een vrijstaand huis. Met een ruime woonkamer, met heerlijke gashaard, drie slaapkamers, twee badkamers en dan natuurlijk die fantastische sauna. De zithoek is lekker groot en op de smart-tv kun je Netflix en Videoland kijken.

Swipe voor meer foto's →

 

Liselotte | @journalofwonders

Op zoek naar een romantisch weekendje weg? Hof van Salland is the place to be ❣️ Een ruim opgezet en groen vakantiepark in Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug met luxe villa's met privé wellness, zoals een sauna, whirlpool en Sunshower.

Swipe voor meer foto's →

 

Bekijk meer reiservaringen ⬇️