Hof van Salland
beoordelingen

Beoordelingen

Beoordelingen van onze gasten

Onderstaande is een selectie van leuke reviews van de afgelopen twee jaar.

485 beoordelingen
  1. 9,4

    De rust, het prachtig onderhouden park en het heerlijke welness huisje in combinatie met de yoga retraite was echt een perfecte combinatie

    Juli 2024 - Vanessa v. verbleef in Wellness Lodge XL 4 personen 

  2. 9,1

    De rust en kleinschaligheid

    Juli 2024 - Mary v. verbleef in Wellness Lodge XXL 6 personen 

  3. 8,8

    Heerlijk wellness huisje!

    Juli 2024 - Niels V. verbleef in Wellness Lodge XL 4 personen 

  4. 9,6

    Fijn huisje, fijne omgeving en rust op het park

    Juli 2024 - Sanne C. verbleef in Wellness Lodge 2 personen 

  5. 9,3

    Sehr freundliches Personal und sehr zuvorkommend

    Juli 2024 - Melina D. verbleef in Premium Studio 2 personen 

  6. 9,7

    Alles was prima in orde

    Juli 2024 - Han A. verbleef in Villa Beukelaer XL Wellness 6 personen 

  7. 8,7

    Heel erg stil en rustig op het park. Mooie ruime villa, leuk ontspannen met de faciliteiten zoals sauna en sunshower.

    Juli 2024 - Tom N. verbleef in Wellness Lodge XL 4 personen 

  8. 9,9

    We komen nu voor de derde achtereenvolgende keerkoppeling dit park. We hebben het ontzettend naar ons zin iedere keer. De villa’s zijn schitterend. Personeel is heel gastvrij en hulpvaardig.

    Juli 2024 - Gerard W. verbleef in Wellness Lodge XXL 6 personen 

  9. 10

    Geen recensie achtergelaten

    Juli 2024 - Tim H. verbleef in Wellness Lodge 2 personen 

  10. 10

    Alles!

    Juli 2024 - T. verbleef in Wellness Lodge 2 personen 

485 beoordelingen
9,3

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9,3.

Laat u inspireren door reisverhalen 💛

Sharella | @sherulestheglobe

Heb je zin in een luxe staycation in eigen land? Dan hebben wij een pareltje voor jou gevonden ✨ Wij verbleven in een luxe wellness villa met eigen sauna, whirlpool & sunshower 🚿 Hoe heerlijk is dat!? Het villapark is gelegen in een rustige omgeving 🌳

Swipe voor meer foto's →

Yvette | Vettt.nl

De 6-persoons Wellness Lodge XXL is van alle gemakken voorzien. Het is een vrijstaand huis. Met een ruime woonkamer, met heerlijke gashaard, drie slaapkamers, twee badkamers en dan natuurlijk die fantastische sauna. De zithoek is lekker groot en op de smart-tv kun je Netflix en Videoland kijken.

Swipe voor meer foto's →

Liselotte | @journalofwonders

Op zoek naar een romantisch weekendje weg? Hof van Salland is the place to be ❣️ Een ruim opgezet en groen vakantiepark in Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug met luxe villa's met privé wellness, zoals een sauna, whirlpool en Sunshower.

Swipe voor meer foto's →

Bekijk meer reiservaringen ⬇️