Hof van Salland
Schoolvakanties

Vakanties

  • Vakantiepark in Hellendoorn
  • Luxe vakantievilla's & hotelkamers
  • Vlakbij de Sallandse Heuvelrug

Uw vakantie op Hof van Salland

Geen school en geen verplichtingen. Dat is hét moment om met het gezin op vakantie te gaan. Samen ontspannen en genieten van je vrije tijd. Lekker weg in eigen land, met uw luxe vakantievilla bij Hof van Salland in Hellendoorn als ideale uitvalsbasis. Eerdere gasten beoordelen ons park met maar liefst een 9,6. Uw villa is dan ook van alle gemakken voorzien! U kunt ook kiezen voor een luxe vakantiehuis met privé wellnessfaciliteiten, zoals een traditionele opgietsauna, sunshower én whirlpool. Dat is nog eens optimaal genieten!

Hof van Salland is gelegen in het unieke vakantiegebied Salland, tussen rivier de IJssel en Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Omdat het vakantiepark is omgeven door prachtige natuur, is dit een plek waar u omringd wordt door rust en ruimte. Geniet in alle seizoenen van de afwisselende natuur: glooiende landschappen en heidevelden met prachtige vergezichten en kabbelende riviertjes.

Wanneer beleeft u een zorgeloze vakantie bij Hof van Salland?

Ervaar een heerlijke vakantie in Hellendoorn

Uw vakantieverblijf bij Hof van Salland maakt u zo lang of kort als u zelf wilt. De parkfaciliteiten zoals een verwarmd buitenzwembad, restaurant en all weather tennisbaan zijn binnen handbereik. De kinderen kunnen springen, klimmen en klauteren, schommelen en glijden op de speelplek op het park. In de omgeving kunt u gezellige activiteiten ondernemen en diverse dorpen en steden bezoeken, bijvoorbeeld Hellendoorn, Ommen en Luttenberg.

En natuurlijk heeft u een comfortabele vrijstaande vakantievilla als uw ideale vakantieverblijf bij alle weersomstandigheden. Of u nu in regio Noord, Midden of Zuid vakantie heeft, bij Hof van Salland kiest u een vakantie naar wens in elke periode, ook last minute kunt u bij ons terecht!

Juist buiten de schoolvakanties eropuit? Kies voor een vakantie in: