Hof van Salland
Vakantiehuis herfstvakantie

Herfstvakantie

  • Luxe villa's voor 2 tot 14 personen
  • Vakantiehuizen met wellness
  • Omgeven door prachtige natuur

Herfstvakantie bij Hof van Salland

De eerste weken na de zomervakantie met een werk- en schoolritme zitten erop en bent u alweer toe aan vakantie? De herfstvakantie is de ideale periode om er even tussenuit te gaan samen met uw gezin of vrienden. Bij Hof van Salland, een kleinschalig vakantiepark in Hellendoorn, geniet u van de veelzijdige periode tegen het einde van het jaar. De tijd waarin de natuur haar kleurenpracht volop toont, van dieprood tot warm geel, en wanneer u vaak nog even kunt nagenieten van de laatste zomerse dagen met een heerlijk zonnetje. Tijdens uw verblijf in de herfstvakantie kunt u verblijven in comfortabele vakantiehuizen geschikt voor 2 tot 14 personen. De vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien, zodat u optimaal kunt genieten van uw welverdiende vakantie!

Uw verblijf tijdens de herfstvakantie

Uw vakantiewoning bij Hof van Salland is tijdens de herfstvakantie een heerlijk rustpunt. Wilt u romantisch met zijn tweeën een weekendje weg of met het hele gezin op vakantie? Het kan in onze vakantiehuizen voor 2 tot 14 personen. Tijdens de koudere herfstdagen beschikt u over faciliteiten zoals een gasgestookte haard en vloerverwarming; hoe fijn is dat? Op zoek naar nog meer warmte? Kies dan voor een verblijf tijdens de herfstvakantie in een vakantiehuisje met wellness. U geniet dan van een Sunshower en opgietsauna. Ook kunt u genieten van het najaarszonnetje op uw eigen terras. U hoeft zich ook zeker niet te vervelen op ons vakantiepark in de herfstvakantie. Schuif aan in het restaurant en geniet van een heerlijke maaltijd of sla een balletje op de tennisbaan; wie wint het eerste potje?

Klik hier voor onze activiteiten in de herfstvakantie

Klik hier voor andere leuke tips

herfst

Onze faciliteiten op een rijtje:

  • All weather tennisbaan
  • Speelgelegenheid
  • Restaurant De Hazelaer
  • Fiets verhuur

Ontdek de omgeving van Hof van Salland

Ook in de omgeving van het park is er deze herfstvakantie van alles te doen. Bent u een echte natuurliefhebber? Breng dan een bezoekje aan Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug; een prachtig natuurgebied waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Tip: komt u samen met uw kinderen? Breng dan ook zeker een bezoekje aan het centrum van Hellendoorn. Hellendoorn vormt in de herfstvakantie namelijk het decor van Heksendoorn, waar heksen iedere dag een activiteit organiseren. Of ga naar Avonturenpark Hellendoorn, Attractiepark Slagharen of bezoek de Hanzesteden Deventer en Zwolle. Kortom; er is tijdens de herfstvakantie genoeg te beleven in de omgeving van uw verblijf. Met wie komt u een huisje huren in de herfstvakantie bij Hof van Salland?