Herfstvakantie| Hof van Salland Hellendoorn

Herfstvakantie

De eerste weken na de zomervakantie met een werk- en schoolritme zitten erop. En dus is het weer de hoogste tijd voor ... vakantie. Tijdens uw najaarsvakantie op Hof van Salland geniet u van de veelzijdige periode tegen het einde van het jaar. De tijd waarin de natuur haar kleurenpracht volop toont, van dieprood tot warm geel. En vaak nog even nagenieten van de laatste zomerse dagen, maar ook met de eerste voorbodes van koudere tijden in aantocht.

 

Comfortabel verblijf

Tijdens uw vakantie in de herfst is uw vakantiewoning op Hof van Salland een heerlijk rustpunt. Faciliteiten als gasgestookte haard en vloerverwarming zorgen voor warmte als het kouder is. Op zoek naar nog meer warmte? Kies dan voor een herfstverblijf in een wellness-villa met Sunshower en opgietsauna. Genieten van een najaarszon buiten doet u op het terras bij uw woning.

Eten & drinken

Op het park vindt u restaurant De Hazelaer, met lunch en diner, ontbijtservice en Take Away. U proeft hier de smaken van het seizoen, bijvoorbeeld in het Herfstmenu. Dit typische seizoensmenu bestaat uit 3 gangen, maar de gerechten zijn ook apart te bestellen. Uw tafel reserveert u alvast via de receptie. 

Plezier en vermaak

Ook in de omgeving van het park is er deze herfstvakantie van alles te doen. Natuurlijk het wandelen en fietsen over de Sallandse Heuvelrug. En bezoek vooral ook het centrum van Hellendoorn. Dat vormt in de herfstvakantie weer het decor voor Heksendoorn, waarbij de heksen elke dag een andere activiteit organiseren. Op de website van VVV Hellendoorn vindt u een overzicht van alle activiteiten. 

 
Boek uw herfstvakantie