Vakantiehuis huren Hemelvaart Nederland
Vakantiehuis huren Hemelvaart Nederland

Weekend weg met Hemelvaart in Overijssel

 1. Weekend weg met Hemelvaart
 
 1. Luxe vrijstaande villa's
 2. Wellness faciliteiten
 3. Geschikt voor 2 - 14 personen

Hemelvaartvakantie in Nederland

Hemelvaartsdag; een dag die alle ruimte biedt voor een extra lang weekend weg. Profiteer van deze vrije dag en kies voor een korte vakantie met Hemelvaart in Nederland op Hof van Salland; een vakantiepark in Hellendoorn.

Ontdek het unieke vakantiegebied tussen rivier de IJssel en het Nationaal Park tijdens één van de mooiste seizoenen van het jaar; de lente. Kies voor een luxe vakantiehuis met Hemelvaart in Overijssel en u bent van alle gemakken voorzien. Van een 2-persoons wellness lodge, een 4-persoons villa tot een 14-persoons groepsaccommodatie, alles is mogelijk bij Hof van Salland. Voor een vriendenuitje of een familieweekend tijdens de Hemelvaartvakantie is de familieweekend accommodatie perfect!

 • Hemelvaart: 21 mei 2020
 • Hemelvaartweekend: 20 mei t/m 25 mei 2020
 
Boek uw Hemelvaartvakantie
 

Hemelvaartweekend in Overijssel

Ontdek in het hemelvaartweekend de schitterende omgeving van Salland en Twente. Op dit kleinschalige villapark huurt u gemakkelijk fietsen. Tip: bezoek festival Dauwpop in Hellendoorn op Hemelvaartsdag! Na zo’n actieve dag kunt u heerlijk relaxen in uw vakantievilla met wellness. Salland biedt u een fijne combinatie van bruisende activiteiten en een rustgevende natuur; ideaal voor een vakantie met Hemelvaart. Bij Hof van Salland kunt u verkoeling en ontspanning zoeken in het verwarmde buitenzwembad. Voor een verrassende lunch of heerlijk diner moet u bij restaurant De Hazelaer zijn. Beleef een luxe en onvergetelijke Hemelvaartvakantie in Overijssel bij Hof van Salland!

Faciliteiten van Hof van Salland:

 • Verwarmd buitenzwembad
 • All weather tennisbaan
 • Fietsverhuur
 • Speeltuin en airtrampoline
 • Restaurant De Hazelaer

Luxe vakantievilla's met wellness

Tijdens uw vakantie met Hemelvaart verblijft u in luxe vrijstaande villa’s met veel ruimte, privacy en comfort. Onze wellness villa’s zijn voorzien van een traditionele opgietsauna, whirlpool en Sunshower. Elk vakantiehuis beschikt over een ruim terras, waar u heerlijk geniet van een hapje en drankje in het lentezonnetje. Voor een verblijf tijdens het hemelvaartweekend kunt u ook kiezen voor een hotelkamer. Als hotelgast kunt u uiteraard ook onbeperkt gebruik maken van de parkfaciliteiten. 

Boek een weekend weg met Hemelvaart