Schoolvakanties: Hemelvaart

Op donderdag 10 mei is het Hemelvaartsdag. De dag bij uitstek die alle ruimte biedt voor een extra lang weekend weg, want: voor veel scholen en bedrijven is de vrijdag erna ook een vrije dag. Op Hof van Salland boekt u uw hemelvaartvakantie van woensdag 9 mei tot en met maandag 14 mei.

Tip: zondag 13 mei is het moederdag. Leuk om uw hemelvaartvakantie te combineren met een diner in restaurant De Hazelaer. 

Uw verblijf
Op Hof van Salland heeft u een ruime keuze in accommodaties. Van Wellness Lodge voor 2 personen tot en met een verblijf in de Beukelaer XL Wellness voor 6 personen. Elke villa is voorzien van luxe faciliteiten als gasgestookte haard en whirlpool. Kiest u ook voor een verblijf met wellness-faciliteiten, dan beschikt u ook over een traditionele opgietsauna en Sunshower. Zo geniet u in elke tijd van het jaar van optimaal comfort in uw vakantievilla. 

Asperges
Tijdens de hemelvaartvakantie is het ook aspergetijd. Een bijzonder Sallands ingrediënt dat slechts gedurende een deel van het jaar verkrijgbaar is. Die tijd benutten we goed. Tijdens het aspergeseizoen geeft Restaurant De Hazelaer de Sallandse asperges een hoofdrol geven in een extra menu, geserveerd naast de reguliere kaart.