Weekend weg met Hemelvaart in Overijssel

  1. Weekend weg met Hemelvaart
 
  1. Luxe vrijstaande villa's
  2. Wellness faciliteiten
  3. Geschikt voor 2 - 14 personen

Hemelvaartvakantie in Nederland

Hemelvaartsdag; een dag die alle ruimte biedt voor een extra lang weekend weg. Profiteer van deze vrije dag en kies voor een korte vakantie met Hemelvaart in Nederland op Hof van Salland; een vakantiepark in Hellendoorn. Ontdek het unieke vakantiegebied tussen rivier de IJssel en het Nationaal Park tijdens één van de mooiste seizoenen van het jaar; de lente. Kies voor een luxe vakantiehuis met Hemelvaart in Overijssel en u bent van alle gemakken voorzien. Van een 2-persoons wellness lodge, een 4-persoons villa tot een 14-persoons groepsaccommodatie, alles is mogelijk bij Hof van Salland. 

  • Hemelvaart: 13 mei 2021
  • Hemelvaartweekend: 12 mei t/m 17 mei 2021

Hemelvaartweekend in Overijssel

Ontdek in het hemelvaartweekend de schitterende omgeving van Salland en Twente. Op dit kleinschalige villapark huurt u gemakkelijk fietsen. Na een actieve dag fietsen of wandelen kunt u heerlijk relaxen in uw vakantievilla met wellness. Salland biedt u een fijne combinatie van leuke activiteiten en een rustgevende natuur; ideaal voor een vakantie met Hemelvaart. Beleef een luxe en onvergetelijke Hemelvaartvakantie in Overijssel bij Hof van Salland!

Luxe vakantievilla's met wellness

Tijdens uw vakantie met Hemelvaart verblijft u in luxe vrijstaande villa’s met veel ruimte, privacy en comfort. Onze wellness villa’s zijn voorzien van een traditionele opgietsauna, whirlpool en Sunshower. Elk vakantiehuis beschikt over een ruim terras, waar u heerlijk geniet van een hapje en drankje in het lentezonnetje. Voor een verblijf tijdens het hemelvaartweekend kunt u ook kiezen voor een hotelkamer. Als hotelgast kunt u uiteraard ook onbeperkt gebruik maken van de parkfaciliteiten. 

Boek een weekend weg met Hemelvaart