Hof van Salland
hemelvaart

Weekend weg met Hemelvaart in Overijssel

  • Luxe vrijstaande villa's
  • Wellnessfaciliteiten
  • Geschikt voor 2 - 14 personen

Weekend weg met Hemelvaart

Hemelvaartsdag; een dag die ruimte biedt voor een extra lang weekend weg. Profiteer van deze vrije dag en kies voor een weekendje weg met Hemelvaart in Nederland op Hof van Salland; een vakantiepark in Hellendoorn. Ontdek dit unieke vakantiegebied tussen rivier de IJssel en het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug tijdens één van de mooiste seizoenen van het jaar; de lente. Kies voor een luxe vakantiehuis met Hemelvaart in Overijssel en u bent van alle gemakken voorzien. Van een 2-persoons wellness lodge, een 4-persoons villa tot een 14-persoons groepsaccommodatie, alles is mogelijk bij Hof van Salland. 

  • Hemelvaartsdag: 9 mei 2024
  • Hemelvaartweekend weg: 8 mei t/m 12 mei 2024

Huisje huren met Hemelvaart in Overijssel

Tijdens uw hemelvaartvakantie verblijft u bij ons in luxe vrijstaande villa’s met veel ruimte, privacy en comfort. Onze wellness villa’s zijn voorzien van een traditionele opgietsauna, whirlpool en Sunshower. Elk vakantiehuis beschikt over een tuin met ruim terras, waar u geniet van een hapje en drankje in het lentezonnetje. Is het weer iets minder aangenaam? Dan kunt u ook in uw sfeervolle woonkamer of ruime keuken met elkaar de gezelligheid opzoeken met een spelletje of iets lekkers bakken of koken. Weet u al met wie u een huisje wilt huren tijdens Hemelvaart? Voor uw hemelvaartweekend weg naar Overijssel kunt u ook kiezen voor een hotelkamer. Als hotelgast kunt u ook onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten. 

Hemelvaartweekend weg in Overijssel

Ontdek tijdens uw hemelvaartweekend weg de schitterende omgeving van Salland en Twente. Op dit kleinschalige villapark huurt u gemakkelijk fietsen. Na een actieve dag fietsen of wandelen kunt u heerlijk relaxen in uw vakantievilla met wellness. Salland biedt u een fijne combinatie van leuke activiteiten en een rustgevende natuur; ideaal voor een weekend weg met Hemelvaart. Naast ontspanning in de omgeving en uw vakantiehuis kunt u met Hemelvaart ook gebruik maken van onze parkfaciliteiten. De speeltuin, de tennisbaan, het restaurant, onze fietsverhuur en extra services maken dat u een luxe en onvergetelijke hemelvaartvakantie in Overijssel beleeft bij Hof van Salland! Naar welk vakantiehuisje met Hemelvaart gaat uw voorkeur uit?

Uitgeroepen tot Beste vakantiepark van Nederland 
✔ Prachtige fietsroutes in Salland en Twente
✔ Flexibel en veilig boeken