Hof van Salland
vakantiehuis kerstvakantie

Vakantiehuis kerstvakantie

  • Luxe kerst in Hellendoorn
  • Speciaal kerstmenu
  • Villa’s met wellnessfaciliteiten

Luxe vakantiehuis met kerst

Kerst is hét moment om tijd door te brengen met uw geliefden. En weet u wat uw kerst nog specialer maakt? Deze periode doorbrengen in alle luxe en warmte die Hof van Salland en Restaurant De Hazelaer te bieden hebben. Met een ontspannen verblijf op ons 5-sterren villapark begint u het nieuwe jaar gegarandeerd goed. Ziet u uzelf al met uw geliefde(n) genieten van een kerstdiner en een glaasje wijn voor de openhaard van uw (wellness) villa?

De kerstvakantie bij Hof van Salland 

🎄 Glühwein ketel buiten bij restaurant de Hazelzaer
🎄 De mogelijkheid om een kerstboom met verlichting te huren
🎄 Fondue service in de villa te boeken
🎄 Het restaurant is de gehele kerstvakantie geopend met uitzondering van kerstavond. Bekijk ook ons speciale kerstmenu voor eerste kerstdag
🎄 Mogelijkheid om appelflappen en oliebollen te bestellen voor oudjaarsdag

Huisje huren met kerst bij Hof van Salland

Op ons vakantiepark wordt uw kerst extra speciaal. Wij zorgen ervoor dat uw verblijf zo aangenaam mogelijk is. Verblijf in een luxe vakantievilla mét een sauna, whirlpool en Sunshower en een heerlijke open haard. Uw huisje tijdens kerst helemaal in de juiste sfeer brengen? Het is mogelijk een kerstboom te plaatsen in uw villa! Eén ding is zeker: u geniet van veel warmte en gezelligheid, en vooral van elkaar.

Schuif gezellig aan bij Restaurant De Hazelaer voor een heerlijk kerstdiner. Wij verwennen u met de heerlijkste gerechten. Shop de allerleukste kerstcadeaus en laat een heerlijk glaasje glühwein of chocolademelk u verwarmen. Liever het winterwonderland van de Sallandse Heuvelrug ontdekken? Ga wandelen!

Wilt u niet alleen tijdens kerst, maar ook tijdens oud en nieuw verblijven? Kies dan voor een vakantie op ons vuurwerkvrije vakantiepark tijdens de hele kerstvakantie. Kom een huisje huren met kerst en oud en nieuw!

Culinair genieten in de kerstvakantie

Ook deze kerstvakantie kunt u smullen van overheerlijke gerechten bij restaurant De Hazelaer. Op eerste kerstdag serveren wij een speciaal kerstmenu, op tweede kerstdag serveren wij a la carte.