Uw voorjaarsvakantie op Hof van Salland

De eerste schoolvakantie van het nieuwe jaar, een mooi moment om samen te genieten van vrije tijd. Deze tijd van het jaar geeft u alvast een voorproefje van de lente in aantocht. Natuur die ontluikt, geuren en kleuren die veranderen naar het nieuwe seizoen. Combineer dat met uw vakantievilla op Hof van Salland als fijne basis voor alle comfort en ruimte voor ontspanning die u nodig heeft. Zo wordt uw voorjaarsvakantie een tijd om nooit te vergeten. 

Uw vakantievilla in het voorjaar
Dankzij de luxe faciliteiten als vloerverwarming en gashaard beleeft u in uw vakantievilla een aangenaam en comfortabel leefklimaat. Koude dagen worden in uw vakantieverblijf behaaglijk en warm. En als de voorjaarszon zich laat zien, is het aangenaam genieten op het terras bij uw villa. 

Extra warmte
In de badkamer van uw accommodatie heeft u de beschikking over een whirlpool. Op zoek naar nog meer warmte? Boek dan een verblijf met wellness-faciliteiten en geniet van de extra weldaad van een traditionele opgietsauna en Sun Shower in uw accommodatie. 

Proef het seizoen
Restaurant serveert in deze periode het Voorjaarsmenu. In vakantieperiodes is het restaurant ook extra open. Op de website van het restaurant vindt u de actuele openingstijden. 

Kies uw regio en boek uw schoolvakantie in het voorjaar: 

 
Voorjaar op Hof van Salland

Alvast voorproeven?

Valentijn
De week voor de voorjaarsvakantie wordt Valentijnsdag gevierd. U maakt uw verblijf extra romantisch met het Valentijnsarrangement: overnachten en een luxe valentijnsontbijt op ochtend naar keuze.  

Carnavalvrij
De drukte van carnaval ontvluchten? Kom heerlijk tot rust op het park. Uw carnavalsvrije weekend op Hof van Salland begint op vrijdag 9 februari