Vakantiehuis huren in de voorjaarsvakantie
Vakantiehuis huren in de voorjaarsvakantie

Voorjaarsvakantie

  1. Voorjaarsvakantie
 
  1. Luxe vakantiepark in Hellendoorn
  2. Vakantievilla’s en hotelkamers
  3. Gelegen bij de Sallandse Heuvelrug

Voorjaarsvakantie bij Hof van Salland

De voorjaarsvakantie is de eerste schoolvakantie van het jaar en biedt een mooi moment om te genieten van uw vrije tijd. Gezellig samen met uw partner, familie of vrienden. Een weekendje of midweek weg tijdens de voorjaarsvakantie geeft u alvast een voorproefje van de lente. De prachtige natuur van de Sallandse Heuvelrug ontluikt: geuren en kleuren veranderen langzamerhand naar het nieuwe seizoen. Maak dit allemaal mee vanuit uw vakantievilla of hotelkamer bij Hof van Salland. Ons villapark biedt u een oase van comfort, ruimte en ontspanning. Wij zorgen ervoor dat uw voorjaarsvakantie er eentje wordt om nóóit te vergeten!

 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 

Luxe vakantievilla’s en hotelkamers

Tijdens uw week, midweek of weekendje weg in de voorjaarsvakantie kunt u bij ons verblijven in een vrijstaande vakantievilla of luxe hotelkamer. Onze villa’s bieden plaats aan 2 tot 6 personen. Bent u van plan met een grotere groep te komen? Niet getreurd, want op ons park vindt u ook luxe groepsaccommodaties voor maar liefst 14 personen. Dankzij de luxe faciliteiten in uw villa, zoals de vloerverwarming en gashaard, zit u er warm bij tijdens de frisse voorjaarsvakantie. In de badkamer heeft u zelfs de beschikking over een whirlpool. Zoekt u nog meer warmte? Kies dan voor een villa met nog méér wellness en geniet van uw eigen traditionele opgietsauna en Sunshower

Natuurlijk is ons hotel ook uitermate geschikt voor een weekendje weg in de voorjaarsvakantie. Onze kamers zijn geschikt voor 2 personen en leveren niets in op luxe ten opzichte van de villa’s. Zo beschikt u o.a. over vloerverwarming, gratis WiFi, comfortabele boxspringbedden en een luxe badkamer. 

Vier het voorjaar bij Hof van Salland

Tips tijdens uw voorjaarsvakantie

De voorjaarsvakantie is misschien wel een van de mooiste periodes voor een vakantie bij Hof van Salland. Wanneer het voorjaarszonnetje zich laat zien, is het bijvoorbeeld aangenaam genieten op uw terras, waar u van héél veel rust en ruimte geniet. Bovendien maakt u onbeperkt gebruik van de faciliteiten op ons kleinschalige en kindvriendelijke vakantiepark. Sla een balletje op de tennisbaan, huur een fiets om de prachtige omgeving te ontdekken of proef het voorjaarsseizoen met een speciaal menu bij Restaurant De Hazelaer. In de vakantieperiodes is het restaurant extra vaak open! Met onze prachtige ligging op de grens van Salland en Twente, tussen rivier de IJssel en het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, halen natuurliefhebbers hun hart op. Trek uw wandelschoenen aan en bewonder hoe de natuur weer opbloeit in het voorjaar. 

Waarom Hof van Salland?

  1. Waarderingscijfer van een 9.7
  2. Gouden Zoover Awards gewonnen
  3. Uitgeroepen tot Beste Vakantiepark
  4. Gelegen bij de Sallandse Heuvelrug
  5. Privé wellness in uw villa
 
Boek uw voorjaarsvakantie
 

De ervaring van Lieke

"Wat een heerlijk weekend. Met een whirlpool, open haard en sauna in je luxury wellness lodge, kom je de deur eigenlijk niet meer uit!"