Vakantiehuis huren in de voorjaarsvakantie
Vakantiehuis huren in de voorjaarsvakantie

Voorjaarsvakantie | Hof van Salland Hellendoorn

  1. Voorjaarsvakantie
 
  1. Vakantiepark in Hellendoorn
  2. Luxe vakantievilla's
  3. Gelegen bij de Sallandse Heuvelrug

Uw voorjaarsvakantie op Hof van Salland

De eerste schoolvakantie van het nieuwe jaar, een mooi moment om samen te genieten van vrije tijd. Deze tijd van het jaar geeft u alvast een voorproefje van de lente in aantocht. De Sallandse natuur die ontluikt, geuren en kleuren die veranderen naar het nieuwe seizoen. Combineer dat met uw vakantievilla op Hof van Salland als fijne basis voor alle comfort en ruimte voor ontspanning die u nodig heeft. Zo wordt uw voorjaarsvakantie een tijd om nooit te vergeten. Geniet nu van extra veel voordeel!

 
Boek uw voorjaarsvakantie

Uw vakantievilla in het voorjaar

Dankzij de luxe faciliteiten als vloerverwarming en gashaard beleeft u in uw vakantievilla een aangenaam en comfortabel leefklimaat. Ook koudere dagen zijn in uw vakantieverblijf op Hof van Salland behaaglijk en warm. In de badkamer van uw accommodatie op Hof van Salland heeft u de beschikking over een whirlpool. Op zoek naar nog meer warmte? Boek dan een villa met extra wellness-faciliteiten en geniet van de weldaad van een traditionele opgietsauna en Sun Shower in uw vakantievilla. En als de voorjaarszon zich laat zien, is het aangenaam genieten op het terras bij uw villa. Tijdens uw verblijf op ons kleinschalige en kindvriendelijke vakantiepark geniet u onbeperkt van onze parkfaciliteiten. Klim en klauter in onze speeltuin, leef u uit op de all weather tennisbaan of huur een fiets om de prachtige omgeving te ontdekken. De parkfaciliteiten waar u tijdens uw voorjaarsvakantie gebruik van kunt maken:

​✓ All weather tennisbaan
✓ Fietsverhuur
✓ Speeltuin
✓ Airtrampoline
✓ Restaurant De Hazelaer

Vier uw voorjaarsvakantie bij Hof van Salland

Proef het seizoen

Restaurant De Hazelaer serveert in deze periode de a la carte-gerechten en het Wintermenu. Bent u gelijk het eerste weekend van de Voorjaarsvakantie regio Noord op Hof van Salland? Dan kunt u ook kiezen voor de Valentijnsverrassing. Een sharing dinner in 3 gangen, met gerechten om samen te delen. En fijn: in vakantieperiodes is het restaurant ook extra open. Op de website van het restaurant vindt u de actuele openingstijden. 

De omgeving

Wilt u eropuit in de omgeving, trek dan uw wandelschoenen aan of huur een fiets bij de receptie. Door de ligging van het vakantiepark op de grens van Salland en Twente, tussen rivier de IJssel en het Nationaal  Park De Sallandse Heuvelrug, zullen natuurliefhebbers hun hart ophalen. Bezoek de Hanzesteden Deventer en Zwolle en ontdek de geschiedenis of neem uw gezin mee naar Avonturenpark Hellendoorn en Attractiepark Slagharen. Natuur, cultuur, attracties en bezienswaardigheden - het ontbreekt u aan niets op dit luxe vakantiepark.

✓ Regio Noord: 15 t/m 23 februari 2020

Boek voorjaarsvakantie Noord
 

✓ Regio Zuid + Midden: 22 februari t/m 1 maart 2020

Boek voorjaarsvakantie Midden+Zuid