Zomervakantie in augustus

Zomer in zicht, heerlijk alle ruimte voor vrije tijd. Van weekend, midweek en week tot een langer verblijf van meerdere weken: de zomervakantie is een ideale tijd om te genieten van vakantie in eigen land. Wat doet u deze zomerperiode met uw vrije tijd? 

TIP: zomers genieten in 2019 met extra voordeel? Boek nu alvast uw verblijf >

Vakantie op het park
Op Hof van Salland heeft u alle gelegenheid om te genieten van fijne zomerse dagen. Heerlijk loungen op het terras van uw luxe en ruime vakantievilla. Genieten op de zonweide bij het verwarmde buitenzwembad en af en toe een verkoelende duik. Liever wat actiever tijdens uw vakantie? Trek een aantal baantjes in het buitenbad of speel een partij tennis op de all weather tennisbaan.

Eten en drinken
Lekker eten en drinken zonder zelf te koken lukt ook dichtbij. Bij restaurant De Hazelaer op het park luncht en dineert u a la carte. Of kies voor de smaak van het seizoen, bijvoorbeeld voor het Zomermenu in 3 gangen. Nog meer zomers genieten: op woensdagen in juli en augustus is het BBQ-avond bij het restaurant. Zin in verfrissing? Vraag naar de ijskaart en geniet van frisse drankjes en hapjes op het terras. 

In de buurt
Al wandelend en fietsend in de omgeving ontdekt u de omliggende dorpjes en hun zomerse braderieën. Of stap in de auto en geniet van alles wat hanzesteden Deventer en Zwolle u te bieden hebben. Is het weer wat minder? Bezoek dan een van de overdekte activiteiten en musea in de omgeving. Bovendien biedt uw vakantievilla het comfort om uw dagen alsnog ontspannen door te brengen.

Kies uw regio voor schoolvakanties en boek uw zomervakantie op Hof van Salland.

 
Zomervakantie op Hof van Salland
 
Relaxen bij het zwembad