Hof van Salland
vakantie buiten schoolvakanties

Op vakantie buiten de schoolvakanties

  • Luxe vakantiepark in Hellendoorn
  • Ruime en exclusieve villa's
  • Eropuit buiten de schoolvakanties

Luxe vakantie buiten de schoolvakanties

Gaan uw kinderen nog niet naar school en bent u toe aan een heerlijke en luxueuze vakantie? Kom dan buiten het hoogseizoen vakantie vieren bij Hof van Salland. Of u nu in juni komt of heerlijk geniet van de nazomer in september, ook buiten de schoolvakanties is er genoeg te beleven op ons prachtige vakantiepark. U verblijft in een luxe villa die geschikt is voor maximaal 14 personen in een rustige en natuurrijke omgeving. Op ons park hebben wij onder andere een zwembad, tennisbaan en een smakelijk restaurant. In de veelzijdige omgeving kunt u heerlijk wandelen, fietsen of een uitstapje maken naar een pretpark of een museum. Wat gaat u doen tijdens uw vakantie?

Uw verblijf in een luxe accommodatie

Bij Hof van Salland zal het u aan luxe niet ontbreken. U verblijft in een ruime en exclusieve villa die werkelijk van alle gemakken is voorzien. Zo beschikt u naast de complete inrichting over een luxe espresso-machine en een gashaard. Wanneer u extra wilt ontspannen kunt u een villa huren met privé wellness zoals een sauna of een hottub. Onze vakantievilla's zijn geschikt voor maximaal 14 personen. Gaat u zonder kinderen buiten het hoogseizoen op vakantie? Wij beschikken ook over luxe hotelkamers, deze zijn compleet ingericht en worden dagelijks schoongemaakt en aangevuld met koffie en schone handdoeken. Onze hotelkamers zijn geschikt voor maximaal 2 personen. Welk verblijf heeft uw voorkeur?

Ontdek de omgeving van Salland

Op ons vakantiepark bieden wij een uitgebreid aanbod aan parkfaciliteiten. Zo kunt u heerlijk afkoelen in ons buitenzwembad met ligweide en peuterbad. Ook kunt u een balletje slaan op onze all weather tennisbaan. Kinderen zullen zich vermaken in de fijne speeltuin met trampoline. In de veelzijdige omgeving is er altijd wat te beleven. Ga te voet op ontdekkingstocht in de prachtige Sallandse bossen of huur een fiets op ons park en volg een van de mooie routes. U kunt ook leuke uitstapjes maken naar trekpleisters zoals Avonturenpark Hellendoorn of speelboerderij de Flierefluiter. Mooie steden in de buurt zijn Zwolle en Hellendoorn. Hier kunt u heerlijk een dagje winkelen of culinair genieten. Wat gaat u doen tijdens uw vakantie in het laagseizoen?

Leuke uitstapjes met jonge kinderen:

  • Avonturenpark Hellendoorn
  • Speelboerderij de Flierefluiter
  • Zwemparadijs de Scheg
  • Vechtdalhoeve Koesafari
  • Naar een kinderfilm bij ZINiN Film

Dit vroegen eerdere gasten ons:

Kan ik ook last minute een verblijf boeken?

Ook wanneer u er op het laatste moment nog even tussenuit wilt kunt u bij Hof van Salland terecht. Onze luxe villa's en hotelkamers zijn namelijk ook last minute te boeken voor een heerlijke vakantie, ook buiten de schoolvakanties.

Is jullie vakantiepark geschikt voor kinderen?

Hof van Salland is zeer geschikt voor jonge kinderen doordat het een rustig park is met gave speelfaciliteiten. Zo hebben wij een buitenzwembad met peuterbad en een mooie speeltuin met airtrampoline. Ideaal wanneer u buiten het hoogseizoen op vakantie wilt met de allerkleinsten.