Hof van Salland
Carnaval

Geniet van een weekend weg tijdens carnaval

 • 5-sterren villapark
 • Op Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug
 • Optioneel met luxe wellness

Kom tot rust tijdens de carnavalsvakantie

Wilt u er graag even tussenuit tijdens de carnaval? Wat dacht u van een heerlijk verblijf midden op de Sallandse Heuvelrug? Hof van Salland biedt midden in de natuur diverse luxe vakantievilla’s voor maximaal 14 personen. Voor extra luxe boekt u deze villa’s met wellness zoals een traditionele opgietsauna, Sunshower of whirlpool. Daarnaast kunt u ook overnachten in een van de comfortabele en luxe hotelkamers van Hof van Salland. Vanaf het park loopt u zo het prachtige natuurgebied in. Kortom, voor echte ontspanning gaat u een weekendje weg tijdens carnaval bij Hof van Salland.

Boek uw weekend weg tijdens carnaval ⤵ 

Een greep uit onze faciliteiten:

  Fietsverhuur

  Het prachtige natuurgebied De Sallandse Heuvelrug kunt u ideaal per fiets ontdekken. Hiervoor kunt u met gemak fietsen huren op ons vakantiepark tijdens uw carnavalsvakantie.

  Restaurant De Hazelaer

  Culinair genieten staat centraal in ons restaurant. Of u nu een heerlijke lunch, dinner of een kop koffie met appeltaart zoekt, wij bieden het. Ook hebben we in het voorjaar heerlijke seizoens- en streekgerechten. 

  Speelgelegenheid

  Gaat u tijdens de carnaval op vakantie met uw kinderen? Zij zullen zich uren vermaken op onze speelplaats. Deze bestaat onder andere uit een airtrampoline, schommels en een klimrek met glijbaan!

  Tennisbaan

  Ook voor een potje tennis bent u tijdens de carnavalsvakantie bij ons aan het juiste adres. Onze professionele all weather tennisbaan is gratis beschikbaar voor al onze gasten.