Zoek & BoekVilla'sHotelFaciliteitenServicesOmgevingRestaurantContactVilla hurenInvesteren

Weekend weg met Pinksteren

  1. Weekend weg met Pinksteren
 
  1. Luxe villa's in Hellendoorn
  2. Nabij de Sallandse Heuvelrug
  3. Boek met extra voordeel

Pinksterweekend weg in Nederland

Wilt u er net voor de zomer nog even lekker tussenuit? Een lang weekendje weg met Pinksteren in Overijssel biedt dé ideale gelegenheid. Profiteer van de extra vrije dag met Pinksteren en kies voor een vakantie op Hof van Salland, een vakantiepark in Hellendoorn. Met een incheck op vrijdag en een uitcheck op dinsdagochtend haalt u alles uit uw pinksterweekend weg. De maand juni belooft vaak mooi weer en is daarmee een ideale maand voor wandelingen en fietstochten door de schitterende natuur van de Sallandse Heuvelrug.

Beleef veel rust, luxe en comfort tijdens uw pinkstervakantie in Overijssel. Verblijf in één van de luxe vrijstaande vakantievilla's op het park. Van een 2-persoons wellness lodge, een 4-persoons villa tot een 14-persoons groepsaccommodatie, alles is mogelijk! Geniet van onvergetelijke dagen in de vroege zomer tijdens uw weekendje weg met Pinksteren in Nederland.

  • Pinksteren: 5 & 6 juni 2022
  • Pinksterweekend: 3 t/m 7 juni 2022

Luxe vrijstaande vakantievilla's

Bij Hof van Salland verblijft u in vrijstaande, comfortabele en luxe vakantiehuizen, waar u van alle gemakken wordt voorzien. Op het terras treft u een luxe terrasset, zodat u tijdens uw weekendje weg met Pinksteren lekker kunt genieten van de zon onder het genot van een hapje of drankje. Zoekt u tijdens uw Pinksterweekend weg nét dat extra beetje luxe? Verblijf dan in een vakantiehuis met wellness. Kom helemaal tot rust in de traditionele opgietsauna en whirlpool of gebruik de Sunshower. Gaat u toch liever voor een hotelkamer tijdens uw pinksterweekend weg? Hof van Salland biedt ruime 2-persoons Premium Kamers en Comfort Studio’s. 

Pinkstervakantie in Overijssel

Hof van Salland ligt in een uniek vakantiegebied tussen rivier de IJssel en Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug; perfect voor een lange wandeling of een lange fietstocht. De unieke combinatie van leuke activiteiten en een rustgevende natuur is perfect voor een Pinksterweekend weg in Nederland. 

Boek een Pinksterweekend weg