Hof van Salland

Weekend weg met Pinksteren

 
  • Luxe villa's in Hellendoorn
  • Nabij de Sallandse Heuvelrug
  • Privé wellness faciliteiten

Luxe pinksterweekend weg

Waarom wachten op de zomervakantie? Een lang weekend weg met Pinksteren biedt dé ideale gelegenheid om vast een voorproefje van de zomer te ervaren! Profiteer van de extra vrije dag met Pinksteren en geniet van een buitengewoon luxe verblijf op ons villapark. Om precies te zijn een verblijf in een vrijstaande (wellness) villa, aan de rand van de Sallandse Heuvelrug én met overheerlijke culinaire mogelijkheden in ons restaurant. Krijgt u al zin in een pinksterweekend weg?

Boek uw pinksterweekend bij Hof van Salland:

Een luxe en vrijstaand vakantiehuis met Pinksteren

Wij doen er alles aan om uw pinksterweekend weg zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken. Zo verblijft u bij ons in luxe vakantiehuizen, waar u van alle gemakken wordt voorzien. Een open haard, flatscreen tv, Illy espresso apparaat, regendouche, vloerverwarming en uiteraard gratis wifi. Op het terras treft u een luxe terrasset, zodat u lekker kunt genieten van de zon onder het genot van een hapje of drankje. Zoekt u tijdens weekendje weg met Pinksteren nét dat extra beetje luxe? Verblijf dan in een vakantiehuis met wellness. Kom helemaal tot rust in de traditionele opgietsauna en whirlpool of gebruik de Sunshower.

Hof van Salland in het kort:

⭐ Villa's met privé wellness
⭐ Sauna, whirlpool en Sunshower
⭐ Luxe restaurant De Hazelaer
⭐ Buitenzwembad en tennisbaan
⭐ Fietsverhuur om Salland te verkennen

Weekendje weg met Pinksteren in Overijssel

U vindt ons in een uniek vakantiegebied tussen rivier de IJssel en Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug; perfect voor een lange wandeling of een uitgebreide fietstocht. De unieke combinatie van leuke activiteiten en een rustgevende natuur is perfect voor een pinksterweekend weg in Nederland. Tel daar de luxe van uw wellness villa en ons culinaire restaurant bij op en uw weekend is helemaal compleet.

Kortom: beleef veel rust, luxe en comfort tijdens uw pinkstervakantie in Overijssel. 

 

Viora & Joost | @bemoreunicorn.nl

We begonnen het weekend met een bbq en heel wat potjes Qwixx. Op zaterdagochtend lagen wij lekker te braden in de sauna (wat een luxe om dat in een vakantiehuisje te hebben!)