Schoolvakanties: Pinksteren

Meimaand, maand van vrije dagen. Met bijvoorbeeld het heerlijk lange Pinksterweekend. Uw weekend weg duurt maar liefst 4 nachten. Op vrijdag 18 mei mag u vanaf 15.00 uur inchecken en pas op dinsdagochtend 22 mei hoeft u weer uit te checken. Dat belooft een fijne Pinkstervakantie te worden!

 
Boek uw Pinkstervakantie
 

In de omgeving
Het Pinksterweekend brengt tal van activiteiten met zich mee. Van mooie Pinksterwandelingen tot gezellige marktjes in de omliggende dorpen en het festival Ribs ’n Blues in Raalte. Op de website van VVV Hellendoorn vindt u alvast een voorproefje. 

Op het park
Tijdens het Pinksterweekend heeft u de beschikking over de parkfaciliteiten: het verwarmde buitenzwembad, de speelgelegenheid (nieuwtje: recent uitgebreid!) en de all weather tennisbaan. Daarnaast kunt het gehele weekend terecht bij restaurant De Hazelaer voor lunchen en dineren a la carte en het Aspergemenu. Uw tafel reserveren? Dat doet u heel eenvoudig online

Uw accommodatie
Uw vakantievilla op Hof van Salland is van alle gemakken voorzien. Ook tijdens Pinksteren is het uw ideale vakantieverblijf. Geniet van luxe faciliteiten in uw ruime accommodatie op Hof van Salland; van de led tv en gasgestookte haard in de living, van de combi-oven en het espresso-apparaat van Illy in de open keuken, van de heerlijke boxspringbedden in de slaapkamer(s) en van de inloopdouche in de badkamer. Houdt u ook van wellness? Boek dan een villa met extra wellness-faciliteiten om ook te genieten van een traditionele sauna, Sunshower en whirlpool. 

Zien we u tijdens het Pinksterweekend of mogen we u op een ander moment verwelkomen? 

 
Boek uw verblijf