Vakantie november

  1. Vakantie november
 
  1. Luxe vrijstaande villa's
  2. Privé wellnessmogelijkheden
  3. Culinair genieten bij De Hazelaer

Vakantie in november bij Hof van Salland

November: vaak een kille en koude maand. Niets is minder waar bij Hof van Salland. Zeg maar doei tegen de winterdip, want bij ons ervaart u een weldaad aan luxe, comfort en ontspanning! Zoek de warmte op in uw luxe en vrijstaande villa met privé wellnessmogelijkheden. Bubbelen in de whirlpool, 100% genieten in uw traditionele opgietsauna of een kleurtje opdoen onder de Sunshower. Als dat niet genieten is tijdens de koude novembermaand! Trek overdag heerlijk de natuur van de Sallandse Heuvelrug in, laat u daarna verwennen bij Restaurant de Hazelaer en kom ten slotte tot rust in uw villa of hotelkamer.

✨ De maand november staat bij ons in het teken van de Winter Wellness Weken. Profiteer van aantrekkelijke aanbiedingen en specials.

Wildproeverij in november
 
 

Wildproeverij in november 🥩

De gehele maand november hebben wij een heerlijke 3-gangen proeverij van koude en warme wildgerechten. Zolang ons restaurant gesloten is vanwege de maatregelen, bezorgen wij deze proeverij bij u in uw villa! Om 18:00 uur ontvangt u het voorgerecht om vervolgens om 19:00 uur het hoofdgerecht en dessert te ontvangen. Graag maken wij uw proeverij compleet met een bijpassende fles wijn. Dat wordt smullen! Prijs? Vanaf €42,50 per persoon. Wilt u culinair verrast worden met onze wildproeverij?

Stuur een e-mail
 
Bel ons op
 
 
Vakantie november