Schoolvakantie: Meivakantie op Hof van Salland

Meivakantie: een heerlijke periode aan het begin van het vakantieseizoen. Een mooi moment voor een lang weekend, een midweek of een hele week genieten van rust en ruimte. Op Hof van Salland beleeft u een heerlijke vakantie in de natuur en in de buurt van de Hanzesteden en karakteristieke dorpjes. 

Ontspanning & activiteiten
In de meivakantie is het vakantieseizoen in volle gang en dat betekent tal van activiteiten. Bezoek een lokaal museum in Luttenberg of Hellendoorn. Ga een dag op avontuur in het Avonturenpark Hellendoorn. Ontdek cultuur en ga gezellig shoppen in Hanzesteden Deventer of Zwolle. Liever meer rust en natuur? Maak prachtige wandel- en fietstochten door het gebied van de Sallandse Heuvelrug. Vanaf de Holterberg, Lemelerberg en Hellendoornse berg heeft u volop keuze uit bewegwijzerde routes. 

Op het park
Ook op het park vindt u alle ruimte voor ontspanning. In de ruime living en op het fijne terras van uw comfortabele vakantievilla komt u heerlijk tot rust. Op de tennisbaan bij het restaurant kunt u op elk moment van de dag een balletje slaan. Het verwarmde buitenzwembad met apart peuterbad biedt u de ruimte voor een verfrissende duik. 

Proef het seizoen
Ons restaurant serveert in deze periode het Lentemenu. In vakantieperiodes is het restaurant ook extra open. Op de website van het restaurant vindt u de actuele openingstijden.

Extra week
De officieel vastgestelde meivakantie duurt 1 week, maar sommige scholen maken hier 2 weken van. Dit jaar is de meivakantie vaak gekoppeld aan het Hemelvaartweekend. Nog meer ruimte en keuze voor vrije tijd. Wat wordt uw vakantieperiode?

 
Meivakantie op Hof van Salland
 
Op Hof van Salland vindt u restaurant De Hazelaer