14 Resultaten

Museum De Laarman

Landbouwmuseum in Luttenberg: ontdek alles over de Sallandse landbouw van vroeger tot nu!

Sterrenwacht Hellendoorn

Via de telescopen in de koepel een duizelingwekkend zicht op de sterrenhemel en de planeten. In het planetarium maakt u een indrukwekkende reis door de ruimte.

Klompenatelier Dijkman

De ambacht van het klompen maken. Met ludieke demonstraties, opvallende innovaties en leuke shop. Martin Dijkman neemt u mee op ontdekkingsreis.

Avonturenpark Hellendoorn

Op avontuur in de spannende attracties van het pretpark.

Pitch&Putt Golf Lemele

Keuze uit een ronde van 9 of 18 holes. Leuk voor iedereen (v.a. 8 jaar), want ook zonder golfervaring kunt u terecht. De familie Bendijk heet u van harte welkom!

Aero Club Salland

Een zweefvliegvlucht als onvergetelijke ervaring tijdens uw vakantie. Bijvoorbeeld tijdens een introductievlucht: ontdek uw vakantieverblijf vanuit de lucht.

ZINiN Film

Bij ZINiN Film, Willem Alexanderstraat 7 Nijverdal, geniet u van een goede film in hoge beeld- en geluidskwaliteit. Reserveren: (0548) 624 489 / www.zininfilm.nl

Forellenkwekerij de Tipbosch

Vissen op forel en zalm in een van de drie vijvers op het terrein. Niet zelf vissen maar wel genieten van forel? Koop een op ambachtelijke wijze gerookte forel.

Hanzestad Zwolle

Duik in het rijke verleden. Monumentale panden, indrukwekkende musea zoals De Fundatie en een mooie combinatie van lokale winkeltjes en grotere ketens.

Pieterpad

Lange afstandswandeling van Pieterburen in Groningen tot Sint Pietersberg in LImburg. De etappe Ommen - Hellendoorn - Holten leidt u langs Hof van Salland.

De Flierefluiter

Spelen op de boerderij, met overdekte kinderboerderij, buitenspeeltuin en binnenspeeltuin. Een leuke dag voor het hele gezin op deze speelplek in Raalte!

Natuurmuseum Holterberg

Creatief museum met 11 levensgrote diorama's, waarbij dieren in hun natuurlijke houding en leefomgeving staan. Beleef de natuur van dichtbij.

Zwembad Het Ravijn

Lekker zwemmen in het wedstrijdbad, doelgroepenbad en recreatiebad (met peuterbad en grote glijbaan). In de zomerperiode zijn ook de buitenbaden geopend.

Varen met de Enterse zomp

Geniet vanaf het water van de Regge! Achter de ijsfabriek in Hellendoorn vaart u met 'De Schuttevaer'. In juli en augustus zijn er vaste en bijzondere tochten.