Hof van Salland

Relax Arrangement

 
  • Villa's met privé wellness
  • Arrangement met leuke extra's
  • Bij de Sallandse Heuvelrug

Ultiem relaxen met ons Relax Arrangement 

Een verblijf op luxe villapark Hof van Salland betekent puur genieten. Uw villa is namelijk voorzien van alle luxe met mogelijkheid tot privé wellness, zoals een sauna en whirlpool. Daar doen we een schepje bovenop. Met ons Relax Arrangement komt u écht tot rust in een van onze vrijstaande vakantiehuizen. Het Relax Arrangement is te boeken voor 4 nachten in een wellness lodge of villa en is inclusief leuke extra's, zoals een 3-gangen diner in het restaurant en een ontbijt op ochtend naar keuze. U kunt het arrangement boeken voor 2 tot 6 personen. Geniet met uw partner, gezin of vrienden van optimale ontspanning.

Bekijk het Relax Arrangement
 

Relax Arrangement in het kort:

4 nachten slapen in een super de luxe vrijstaande villa voor 2 tot 6 personen inclusief:

⭐ Prosecco bij aankomst

⭐ Luxe ontbijt op een ochtend naar keuze

⭐ 3-gangen diner in het restaurant

⭐ Saunadruppels in geur naar keuze

⭐ Geldig op een verblijf t/m 25 maart 2022

Vrijstaande villa's

De luxe villa's zijn volledig ingericht met voorzieningen zoals een open haard, vloerverwarming en mogelijkheid tot privé wellnessfaciliteiten.

Privé wellness

Uw verblijf wordt helemaal compleet door een traditionele opgietsauna, whirlpool en regendouche met Sunshower, en dat allemaal voor uzelf!

Adembenemende natuur

Hof van Salland ligt in de weelderige natuur van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Dat vraagt om een ontdekkingstocht per fiets of te voet!