Valentijnsarrangement
Valentijnsarrangement

Valentijn

  1. Valentijn
 
  1. Valentijnsarrangement met leuke extra’s
  2. Romantisch verblijf mét wellness
  3. Luxe villapark in Hellendoorn

Valentijnsarrangement

Valentijn is natuurlijk hét moment om uw geliefde te verrassen met een romantisch en luxe verblijf bij Hof van Salland. Wij zorgen ervoor dat u geniet van een oase aan rust, ontspanning, comfort en luxe, zodat u écht even tijd heeft voor elkaar. Om uw verrassing nog leuker te maken, bieden we een Valentijnsarrangement aan in de week van 10 t/m 17 februari 2020. Dit arrangement is inclusief een luxe valentijnsontbijt in uw villa. Begin uw dag goed met een romantisch ontbijtje bestaande uit diverse broodjes, zoet beleg, vleeswaren, jonge en oude kaas, een gekookt ei, gerookte zalm, chocolade en een glas bubbels. Met het Valentijnsarrangement bij Hof van Salland kunnen u en uw geliefde écht even genieten van elkaar in een wellness villa, inclusief een luxe ontbijt.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid
 
Valentijnsarrangement 3 nachten
Valentijnsarrangement 3 nachten

Valentijnsarrangement 3 nachten

Drie nachten overnachten met uw geliefde inclusief valentijnsontbijt

Valentijnsarrangement in het kort:

 
  1. Verblijf tussen 10 en 17 februari voor minimaal 3 nachten
  2. Overnachten in een luxe villa voor 2, 4, 5 of 6 personen
  3. Inclusief een overheerlijk valentijnsontbijt

Uw romantische verblijf bij Hof van Salland

Wanneer u het Valentijnsarrangement boekt, verblijft u in een luxe en vrijstaande villa voor 2, 4, 5 of 6 personen. De villa’s zijn ook in de wellness variant te boeken, om uw verblijf een nóg luxer en romantischer tintje te geven. Geniet met zijn tweeën van de warmte van een heerlijke whirlpool of sauna: dan beleeft u pas écht een ontspannen gevoel. Of kruip ‘s avonds gezellig tegen elkaar aan op de comfortabele bank bij de gasgestookte open haard. Quality time gegarandeerd tijdens uw valentijnsverblijf bij Hof van Salland! Tip: met onze Verrassing voor de Liefste service verrast u uw geliefde nóg meer. Bij aankomst in uw villa vindt u namelijk een verwenpakketje met chocoladebonbons, rozenblaadjes en piccolo champagne. 

Beleef een luxe, ontspannen, maar vooral romantische vakantie bij Hof van Salland in het Overijsselse Hellendoorn. Met de gezellige sfeer op ons park en de wellness mogelijkheden in uw villa zorgen we ervoor dat uw verblijf zo comfortabel mogelijk wordt. De extra’s van het Valentijnsarrangement maken uw verblijf helemaal compleet!

Boek het Valentijnsarrangement