Uw Valentijnsverblijf op Hof van Salland

Vier de liefde, verras uw geliefde met een verblijf op Hof van Salland. Tijdens de Valentijnsperiode van donderdag 14 t/m maandag 18 februari 2019 vult u uw verblijf aan met romantische extra’s. Wat dacht u van een luxe Valentijnsontbijt, een extra verrassing voor de liefste en het romantische Valentijnsdiner bij Restaurant De Hazelaer? U reserveert uw eigen selectie heel eenvoudig bij de extra items van uw online boeking.

Uw accommodatie

Welke villa heeft uw voorkeur? Knus en romantisch in de Wellness Lodge voor 2 personen of juist met extra ruimte in de Wellness Lodge XXL voor 6 personen? U beschikt altijd over fijne kenmerken als vloerverwarming en gasgestookte haard, whirlpool, combi-oven en koffiemachine van Illy. In de Wellness-villa’s geniet u bovendien van sauna en Sunshower. Wat wordt uw ideale Valentijnsverblijf op Hof van Salland? U boekt het direct online. En vergeet niet uw extra items voor Valentijn te selecteren.

 
Boek uw verblijf
 
Luxe Valentijnsontbijt
Valentijn op Hof van Salland

Luxe Valentijnsontbijt in uw villa

Geniet als aanvulling op uw verblijf op Hof van Salland van de extra luxe ontbijtservice (€ 19,50 p.p.). Het speciale Valentijnsontbijt bestaat uit diverse broodjes, zoet beleg, vleeswaren, jonge en oude kaas, gekookt ei, en daarnaast gerookte zalm, chocolade en een glas bubbels. Wilt u ook een persoonlijke boodschap meegeven? Dat kunt u van tevoren doorgeven aan de receptie.

Verrassing voor de liefste

Het hele jaar als extra item te reserveren, maar tijdens deze Valantijnsperiode nog leuker. Met een Verrassing voor de liefste ligt er bij aankomst in uw vakantievilla op Hof van Salland een verwenpakketje klaar. Dit pakketje bestaat uit chocoladebonbons, rozenblaadjes en piccolo champagne.

Valentijnsdiner

Speciaal voor Valentijnsdag serveert restaurant De Hazelaer op het park het Sharing Dinner. Voor € 29,50 geniet u van een verrassingsmenu in 3 gangen met verschillende gerechten om samen te delen. Voor dit speciale diner is reserveren noodzakelijk. U voegt het diner als extra item toe aan uw online boeking en geeft de gewenste avond door bij de opmerkingen. Het Valentijnsdiner wordt geserveerd van donderdag 14 t/m zondag 17 februari 2019.

Deze extra items zijn op meerdere dagen te reserveren. Dat maakt uw vakantieverblijf op Hof van Salland extra flexibel. Een enkele overnachting in de luxe hotelaccommodatie of meerdere overnachtingen in een van de fijne vakantievilla's. Wat kiest u? 

Vier de liefde op Hof van Salland