Hof van Salland
valentijn

Valentijn

  • Weekendje weg
  • Diverse services voor leuke extra's
  • Romantisch verblijf mét wellness

Valentijn bij Hof van Salland

Valentijn is natuurlijk hét moment om uw geliefde te verrassen met een romantisch en luxe verblijf bij Hof van Salland. Wij zorgen ervoor dat u geniet van een oase aan rust, ontspanning, comfort en luxe, zodat u écht even tijd heeft voor elkaar. Naast een romantisch verblijf en prachtige omgeving bieden wij ook nog een heerlijk 'Vier de Liefde' arrangement aan.

Het vier de liefde arrangement bestaat uit:

💕 Een heerlijk uitgebreid ontbijtje op één ochtend naar keuze
💕 Onbeperkt gebruik van de parkfaciliteiten
💕 Overheerlijk en romantisch valentijnsdiner in ons restaurant

Het arrangement is geldig bij een verblijf van 3 nachten.

Uw romantische verblijf bij Hof van Salland

Wanneer u een weekend weg met Valentijn boekt, verblijft u in een luxe en vrijstaande villa voor 2, 4, 5 of 6 personen. De villa’s zijn ook in de wellness variant te boeken, om uw verblijf een nóg luxer en romantischer tintje te geven. Geniet met zijn tweeën van de warmte van een heerlijke whirlpool of sauna: dan beleeft u pas écht een ontspannen gevoel. Of kruip ‘s avonds gezellig tegen elkaar aan op de comfortabele bank bij de gasgestookte open haard. Quality time gegarandeerd tijdens uw valentijnsverblijf bij Hof van Salland!

Beleef een luxe, ontspannen, maar vooral romantische vakantie bij Hof van Salland in het Overijsselse Hellendoorn. Met de gezellige sfeer op ons park en de wellness mogelijkheden in uw villa zorgen we ervoor dat uw verblijf zo comfortabel mogelijk wordt.