Zoek & BoekVilla'sHotelFaciliteitenServicesOmgevingRestaurantContactVilla hurenInvesteren

Valentijn

  1. Valentijn
 
  1. Valentijnweekend 12 t/m 15 februari 2021
  2. Diverse services voor leuke extra's
  3. Romantisch verblijf mét wellness

Valentijn bij Hof van Salland

Valentijn is natuurlijk hét moment om uw geliefde te verrassen met een romantisch en luxe verblijf bij Hof van Salland. Wij zorgen ervoor dat u geniet van een oase aan rust, ontspanning, comfort en luxe, zodat u écht even tijd heeft voor elkaar. Het valentijnweekend is van 12 t/m 15 februari 2021. Begin uw dag goed met een romantisch ontbijtje met onze ontbijtservice bestaande uit diverse broodjes, zoet beleg, vleeswaren, jonge en oude kaas, een gekookt ei, gerookte zalm, chocolade en een glas bubbels. 

Boek het valentijnweekend
 

Uw romantische verblijf bij Hof van Salland

Wanneer u een weekend weg met Valentijn boekt, verblijft u in een luxe en vrijstaande villa voor 2, 4, 5 of 6 personen. De villa’s zijn ook in de wellness variant te boeken, om uw verblijf een nóg luxer en romantischer tintje te geven. Geniet met zijn tweeën van de warmte van een heerlijke whirlpool of sauna: dan beleeft u pas écht een ontspannen gevoel. Of kruip ‘s avonds gezellig tegen elkaar aan op de comfortabele bank bij de gasgestookte open haard. Quality time gegarandeerd tijdens uw valentijnsverblijf bij Hof van Salland! Tip: met onze Verrassing voor de Liefste service verrast u uw geliefde nóg meer. Bij aankomst in uw villa vindt u namelijk een verwenpakketje met chocoladebonbons, rozenblaadjes en piccolo champagne. 

Beleef een luxe, ontspannen, maar vooral romantische vakantie bij Hof van Salland in het Overijsselse Hellendoorn. Met de gezellige sfeer op ons park en de wellness mogelijkheden in uw villa zorgen we ervoor dat uw verblijf zo comfortabel mogelijk wordt. Met de Valentijn menubox maakt u uw verblijf helemaal compleet, leg samen de laatste hand aan onze gerechten en smullen maar!

Boek uw Valentijnverrassing
 
Bekijk de Valentijn menubox