Hof van Salland
Mountainbike vakantie

Mountainbike vakantie

  • Luxe vakantiepark in Overijssel
  • Nabij de Sallandse Heuvelrug en Holterberg
  • Mountainbike huren mogelijk

Mountainbike vakantie in Nederland

Een mountainbike vakantie in Nederland is leuk voor zowel beginners als gevorderden. Er zijn diverse mountainbikeroutes te vinden variërend in moeilijkheidsgraad. Hof van Salland bevindt zich in de ideale omgeving voor een heerlijke mountainbike vakantie in Overijssel. De Sallandse Heuvelrug, waarvan de Holterberg onderdeel is, begint al op nog geen 10 kilometer afstand van ons park. Omdat ons park in Nederland ligt, kunt u eenvoudig een mountainbike weekend weg boeken. Waarom u voor een mountainbike vakantie voor ons park zou moeten kiezen? Wij bieden de ideale combinatie tussen inspanning en ultieme ontspanning. Komt u ook mountainbiken in Overijssel?

Impressie van een mountainbike vakantie in Overijssel

Over ons park en uw vakantiehuis:

✧ Vakantiehuizen voor maximaal 14 personen

✧ Eigen fietsenberging bij uw huisje mogelijk

✧ Lenen tuinhaspel mogelijk (€50,- borg)

✧ Dicht bij mountainbikeroutes op de Sallandse Heuvelrug

✧ Uitstekend restaurant en ontbijt-, lunch- en dinnerservices

✧ Buitenzwembad, tennisbaan en speeltuin

Een luxe vakantiehuis tijdens uw mountainbike vakantie

Meer over die ideale combinatie tussen inspanning en ultieme ontspanning. Onze luxe vakantiehuizen bieden een hoog niveau aan comfort en luxe. De gebruikte materialen en meubels, de afwerking in de riante huizen en de ruime opzet van het park zorgen voor deze luxe uitstraling. Ook heeft u de mogelijkheid te verblijven in een wellness vakantiehuis. Na een dag op uw mountainbike over de Sallandse Heuvelrug kunt u bijkomen in de sauna, het bruisbad of de Sunshower. Wanneer u geen energie over heeft om te koken kunt u aanschuiven in ons restaurant of gebruik maken van de dinnerservice. Dat is pas écht genieten! 

Wel zo fijn, tijdens uw mountainbike vakantie in Nederland kunt u bij Hof van Salland een vakantiehuisje met eigen berging kiezen. Ook het lenen van een tuinhaspel is mogelijk om uw mountainbike af te spoelen. 

Welk vakantiehuis past bij uw gezelschap?

Met uw mountainbike de Sallandse Heuvelrug op

U kunt uw eigen mountainbike meenemen of een mountainbike huren via onze receptie. Verken met uw mountainbike de Holterberg, of stap op in Lemele en maak een tocht over de Lemelerberg. Ook in Hellendoorn en Nijverdal bevinden zich leuke mountainbikeroutes. En het leukste is dat er keuze is voor beginners en gevorderden. Onze tip voor uw mountainbike vakantie: ga eens naar het BikePark Salland-Twente in Holten. Hier staan diverse houten obstakels en afdalingen. Fietst u iedere dag een andere route? Na een aantal kilometers op de fiets kunt u relaxen op ons vakantiepark. Neem een heerlijk verfrissende duik in het buitenzwembad of sla een balletje op de tennisbaan. Of pak er een boek bij en geniet in de ruime tuin van uw vakantiehuis van de dierengeluiden om u heen. Wordt het een mountainbike weekend of een week mountainbike vakantie voor u?

André | MTBroutes.nl

Zodra je de Sallandse Heuvelrug binnen rijdt zie je de glooiing van het landschap over de horizon gaan. En die heuvels betekenen hoogtemeters. En daar worden wij mountainbikers erg blij van! We verbleven bij Hof van Salland. Deze prachtige vakantieplek is de ideale uitvalsbasis voor een mountainbike meerdaagse!