Hof van Salland
Vuurwerkvrij vakantiepark

Vakantiepark zonder vuurwerk

  • Luxe villapark in Hellendoorn
  • Oud en nieuw zonder vuurwerk
  • Villa’s met wellness mogelijkheden

Vakantiepark zonder vuurwerk

Wat dacht u van het nieuwe jaar beginnen in een oase aan rust, ruimte en natuur én bovenal zonder het geknal en geflits van vuurwerk? Bij villapark Hof van Salland kan het! Wij zijn een vakantiepark zonder vuurwerk: het is niet toegestaan om vuurwerk af te steken op het park. Zo kunt u ongestoord de stress van het afgelopen jaar achter u laten en ontspannen aan het nieuwe jaar beginnen. Ook voor uw huisdier is een vakantiepark zonder vuurwerk een goed idee. Tijdens de harde knallen kruipt uw hond het liefst zo ver mogelijk weg. Dat is niet nodig bij Hof van Salland: bij ons beleven hond én baasje een ontspannen en oud en nieuw. Ervaar de luxe en comfort van onze villa’s en hotelkamers en proost samen met ons op het nieuwe jaar!

Het is uitdrukkelijk niet toegestaan om vuurwerk af te steken op het park. Hof van Salland kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gedrag van andere gasten en omstandigheden buiten het park. We willen u echter op de hoogte stellen dat er in de omgeving van het park mogelijk overdag carbid wordt geschoten. Hoewel we niet 100% controle hebben over vuurwerkactiviteiten in de omgeving, willen we ervoor zorgen dat u een rustige en ontspannende Oudjaarsavond binnen ons park kunt ervaren.

Vakantiehuis of hotelkamer zonder vuurwerk

Een oud en nieuw zonder vuurwerk beleeft u in onze villa’s en hotelkamers. Onze vakantievilla’s bieden plaats aan 2 tot 14 personen. Tip: kies voor een wellness variant, zodat u op de koude winterdagen heerlijk kunt opwarmen in de whirlpool of sauna. Dat is pas ontspannen het jaar afsluiten en met frisse moed het nieuwe jaar beginnen! Zoekt u een hotel zonder vuurwerk? Ook dan kunt u bij Hof van Salland terecht! De hotelkamers zijn ideaal voor een kort en romantisch verblijf met zijn tweetjes.

Wilt u naar een hotel zonder vuurwerk ook uw hond meenemen? Ook dat is mogelijk. Zowel de villa’s als de hotelkamers zijn luxe en modern ingericht en werkelijk van alle gemakken voorzien. De hotelkamers zijn ideaal voor een kort en romantisch verblijf met zijn tweetjes. Of u nu kiest voor een vakantiehuis of een hotel, nergens beleeft u zo’n luxe en ontspannen jaarwisseling dan bij Hof van Salland. 

Hof van Salland in het kort:

➤ Luxe villa’s voor 2 tot 14 personen
➤ Ruime hotelkamers voor 2 personen
➤ Privé wellness in de villa mogelijk
➤ Oud en nieuw zonder vuurwerk
➤ Nieuwjaarsborrel bij De Hazelaer 
➤ Vlak bij de Sallandse Heuvelrug

Oud en nieuw zonder vuurwerk met uw hond

Het is niet leuk om uw hond weg zien te kruipen voor vuurwerk in de straten. Daarom biedt Hof van Salland de oplossing: beleef een oud en nieuw zonder vuurwerk met uw hond! In enkele villa’s is uw huisdier meer dan welkom. Geniet met het hele gezin én uw hond van een ontspannen oud en nieuw zonder harde knallen en stress. Wij zorgen ervoor dat u zich meteen thuis voelt op ons park en zullen uw verblijf zo comfortabel mogelijk maken. Zo heffen we graag met u het glas op een succesvol nieuwjaar bij Restaurant De Hazelaer of kunt u gebruik maken van onze extra services, zoals een heerlijke fondue. Vier uw oud en nieuw op ons park zonder vuurwerk mét uw hond en geniet van een weldaad aan luxe en rust.

Beoordeling | 9.3 | Wellness Lodge XXL “De mooie villa in combinatie met de wellness en de rust op het park was geweldig! Tevens heel belangrijk voor ons was het vuurwerkvrije park, waardoor onze hond ook een heel fijn verblijf heeft gehad.”