Uw luxe vakantiehuis voor 14 personen

  1. Vakantiehuis 14 personen

Ruime vakantievilla voor max. 14 personen:
groepsaccommodatie Wilgenhaege & Wilgenhaege Wellness

Genieten van een familieweekend of langer verblijf met een groep? Het villatype Wilgenhaege op vakantiepark Hof van Salland in Hellendoorn (Overijssel) is de ideale groepsaccommodatie voor bijvoorbeeld een weekend weg met familie of vrienden. Deze luxe en ruime villa biedt ruimte voor groepen van max. 14 personen en is volledig ingericht voor een verblijf met meerdere gezinnen, met meerdere slaapkamers voor 2 personen, meerdere badkamers en toiletten, en flatscreens op verschillende plekken in de villa. Zo benut u de tijd met elkaar optimaal; genieten in onze familieweekendaccommodaties

Tip: met elkaar op pad in de omgeving? Salland biedt volop variatie, bekijk hier alvast een selectie van de mogelijkheden >

Boek uw Wilgenhaege >
 

Overnachten

Een fijne nachtrust is een belangrijk onderdeel van een ontspannen verblijf. Zo vindt u in deze vakantievilla 7 slaapkamers, geschikt voor 2 personen. Op de begane grond zijn 2 slaapkamers, op de verdieping vindt u de andere 5. De slaapkamers beschikken over 2-persoonsbedden of over 2 losse bedden. In alle gevallen slaapt u op een boxspring. 

Badkamers

De 2 slaapkamers op de begane grond hebben allebei een aangrenzende badkamer. De toiletten zijn hier apart geplaatst. Ook zijn er boven 2 badkamers met toilet. Elk type villa beschikt over een whirlpool. 

Zitgelegenheid

De living met flatscreen en ruime zitbanken biedt meer dan voldoende zitgelegenheid voor iedereen. Met elkaar aan tafel eten? Geen enkel probleem. Niet alleen kunt u met het gehele gezelschap aan 1 ruime tafel zitten, ook rondom de tafel is voldoende ruimte. Een fijne bijkomstigheid als er toch iemand tussendoor van tafel gaat.

Keuken

In de open keuken bieden o.a. het gasfornuis en de oven alle ruimte voor het bereiden van maaltijden. Koffieliefhebbers in uw gezelschap? Met het speciale Bravilor-koffiezetapparaat zet u eenvoudig meerdere kopjes. Dit praktische apparaat  werkt met filterkoffie en zorgt ervoor dat u met het hele gezelschap tegelijkertijd koffie kunt drinken. 

Tip: geen zin om zelf te koken? In restaurant De Hazelaer op het park geniet u van een diner a la carte of speciaal groepsarrangement >

Extra wellness

Wilt u tijdens uw verblijf genieten van extra wellness? Het type Wilgenhaege Wellness biedt dezelfde ruimte als de Wilgenhaege. Maar in deze uitvoering vindt u net wat extra wellness-faciliteiten. Naast een whirlpool geniet u in de badkamer namelijk ook van een Sunshower en opgietsauna. 

Let op: de specifieke indeling kan per woning verschillen. Heeft u bepaalde wensen? Neem dan contact op met onze receptie om te boeken met voorkeur. 

Kies uw type villa en boek direct uw groepsverblijf: 

Boek uw Wilgenhaege Wellness >