Hof van Salland
Take away service Hof van Salland

Afhaalkaart; broodjes & diner

Afhaalkaart

Wilt u genieten van verse broodjes voor bij uw ontbijt of lunch of een uitgebreid diner in uw eigen vakantievilla, zonder dat u hiervoor zelf de keukenprins of -prinses hoeft uit te hangen? Met de afhaalkaart van restaurant De Hazelaer maakt u het uzelf gemakkelijk en zult u zeker genieten. De gerechten zijn een selectie van de gerechten op de reguliere menukaart van restaurant De Hazelaer, speciaal voor gasten op ons park. U kunt iedere dag genieten van deze gerechten. U dient deze service wel vooraf te reserveren.

Restaurant de Hazelaer is 7 dagen per week geopend van 12.00 tot 21.00 uur.

Broodjesservice

Lekker & makkelijk onze broodjesservice. Kies uw broodjes van de kaart. U heeft de keuze uit een croissant, triangel, rustico bol, kaiserbroodje of duo van Bakkerij v/d Most. Allemaal vers gebakken in de oven van onze Poolbar. Zo begint u uw dag pas echt goed!

➤ Bestel 1 dag van te voren
➤ Ophalen vanaf 8:30 bij de Poolbar
➤ Te betalen bij afhalen per pin

 

Dinnerservice

Met onze afhaalkaart geniet u van heerlijke gerechten zoals wij deze ook serveren in ons restaurant De Hazelaer. Voor-, hoofdgerecht stel uw diner samen zoals u het wenst. Wist u dat u uw maaltijd ook kunt complementeren met onze wijnservice? Hieronder vindt u de menukaart. 

➤ Bestel voor 17:00
➤ Afhalen om 18:00