Luxe vakantievilla voor max. 14 personen:
Wilgenhaege & Wilgenhaege Wellness

Het type Wilgenhaege is de ideale accommodatie voor een verblijf met familie of vrienden. De villa biedt ruimte voor een groep van max. 14 personen en is optimaal ingericht voor een verblijf met meerdere gezinnen.

Slapen & badderen

Nachtrust is een belangrijk onderdeel van een ontspannen verblijf. Zo vindt u in deze vakantievilla 7 slaapkamers, geschikt voor 2 personen. De 2 slaapkamers op de begane grond hebben beide een aangrenzende badkamer. De toiletten zijn hier apart geplaatst. De andere 5 slaapkamer zijn op de eerste verdieping gelegen. Ook zijn er boven 2 badkamers met toilet te vinden. 

Zitgelegenheid

De living met de ruime zitbanken biedt meer dan voldoende zitgelegenheid voor iedereen. Met elkaar aan tafel eten? Geen enkel probleem. Niet alleen kunt u met het gehele gezelschap aan 1 ruime tafel zitten, ook rondom de tafel is voldoende ruimte. Een fijne bijkomstigheid als er toch iemand van tafel gaat.

Keuken

In de open keuken is voldoende ruimte voor het bereiden van maaltijden. En met het Bravilor-koffiezetapparaat zet u eenvoudig meerdere kopjes. Een praktisch apparaat dat werkt met filterkoffie en waarmee u met het hele gezelschap tegelijkertijd koffie kunt drinken. 

Wellness

Wilt u tijdens uw verblijf genieten van extra wellness? In het type Wilgenhaege Wellness biedt dezelfde ruimte als de Wilgenhaege. Maar is deze uitvoering vindt u in de badkamer naast een whirlpool ook een Sunshower en opgietsauna. 

Let op: de specifieke indeling kan per woning verschillen. Heeft u bepaalde wensen? Neem dan contact op met onze receptie om te boeken met voorkeur. 

Kies uw type villa en boek direct uw groepsverblijf: 

Boek uw Wilgenhaege >
 
Boek uw Wilgenhaege Wellness >
 
Wilgenhaege: luxe vakantiehuis met ruimte voor max 14 personen
 
Wilgenhaege: luxe groepswoning met meerdere badkamers
 
Wilgenhaege: ruim vakantiehuis met o.a. tafel voor max. 14 personen