Hof van Salland
Twenterand Fiets4daagse

Twenterand Fiets4daagse

  • Vlak bij de Twenterand Fiets4daagse
  • Luxe vakantievilla's voor 2-14 personen
  • Mét wellness mogelijkheden

Twenterand Fiets4daagse

Bent u een echte fietsliefhebber en doet u mee met de Twenterand Fiets4daagse? Combineer dan uw fietstocht met een luxe overnachting bij Hof van Salland in Hellendoorn. Na een lange fietsdag is het wel zo fijn om even te kunnen ontspannen en te relaxen! Verblijf bij Hof van Salland in luxe villa's waar u volledig tot rust komt op uw eigen ruime terras en heerlijk kunt ontspannen in uw privé sauna en whirlpool. Kiest u tijdens de Twenterand Fiets4daagse voor een lange fietsroute van 60 km of gaat u voor de kortere route van 40 km? De keuze is volledig aan u! Met wie komt u na afloop van het fietsevenement ontspannen bij Hof van Salland?

Sfeerimpressie van Hof van Salland

Overnachten bij Hof van Salland

U kunt bij Hof van Salland overnachten in luxe villa's geschikt voor 2 tot 14 personen. U of nu met zijn tweeën deelneemt aan de Twenterand Fiets4daagse of met een grote groep mee doet; u vindt altijd een geschikt verblijf bij Hof van Salland. Relax in een wellness villa en geniet van de sauna en whirlpool, kies voor de groepsaccommodatie geschikt voor 14 personen of ga toch voor een romantische overnachting in onze hotelkamer. Extra handig: sommige van onze villa's beschikken over een berging waar u uw fiets kunt stallen! Dankzij uw overnachting bij Hof van Salland kunt u de volgende dag weer fris en fruitig deelnemen aan de Twenterand Fiets4daagse.

Wanneer u verblijft op ons luxe villapark kunt u onbeperkt gebruik maken van de parkfaciliteiten. Neem na een lange fietsdag een verkoelende duik in het buitenzwembad of schuif aan bij Restaurant De Hazelaer en geniet van een heerlijke maaltijd. Kortom, wanneer u uw deelname aan de Twenterand Fiets4daagse combineert met een luxe overnachting bij Hof van Salland ervaart u een prettige balans tussen inspanning én ontspanning!

Overnachten tijdens de Twenterand Fiets4daagse:

  • Luxe villa's voor 2-14 personen
  • Hotelkamers en studio's voor 2 personen
  • Wellness mogelijkheden in de villa's
  • Buitenzwembad met ligweide
  • Restaurant De Hazelaer