Hof van Salland
Ommer Bissingh

Ommer Bissingh

  • Ommer Bissingh in Ommen
  • 13 km vanaf Hof van Salland
  • In combinatie met een luxe overnachting

Ommer Bissingh

Bent u van plan om de Ommer Bissingh te bezoeken? Dan is Hof van Salland, een kleinschalig vakantiepark in Hellendoorn, de ideale uitvalsbasis om te overnachten. Binnen 20 autominuten bent u namelijk al in het centrum van Ommen, waar Ommer Bissingh jaarlijks plaatsvindt. De Ommer Bissingh is een traditionele jaarmarkt met een grote regionale uitstraling. Dit evenement is uitgegroeid tot een waar fenomeen en zeker de moeite waard om te bezoeken! U beleeft dit spetterende zomerevenement van juli tot september. Neem een kijkje bij de landbouwdag, zing mee met 'The Voice of Ommen' of moedig de fanatiekelingen aan bij de 'Wielerronde van Ommen'. Kortom, er is genoeg te beleven bij Ommer Bissingh!

Sfeerimpressie van Hof van Salland

Overnachten tijdens de Ommer Bissingh

Tijdens uw bezoek aan de Ommer Bissingh kunt u overnachten op ons luxe vakantiepark. U verblijft in een luxe vakantiehuis dat van alle gemakken voorzien is; zo kunt u heerlijk uitrusten en nagenieten van het evenement. Wij begrijpen dat na een dag vol met spektakel en feest het natuurlijk heerlijk is om te genieten in een oase van rust en luxe! Een aantal van onze luxe vakantievilla's zijn dan ook uitgerust met diverse wellnessfaciliteiten zoals een sauna of whirlpool. Gaat u met zijn tweeën naar de Ommer Bissingh? Kies dan voor een tweepersoons hotelkamer of een romantische Wellness Lodge; u kunt dan optimaal ontspannen in uw privé opgietsauna, Sunshower en whirlpool. Bent u met meer personen? Ook onze villa's voor 4 tot 14 personen zijn zeer luxe ingericht, van alle gemakken voorzien én met wellness mogelijkheden.

Niet alleen in uw luxe villa is het goed vertoeven na een dagje Ommer Bissingh. Ook op ons villapark is genoeg te beleven. Schuif na een enerverende dag aan in het restaurant en laat u culinair verrassen of neem een verfrissende duik in het buitenzwembad met ligweide. Bent u een echte sportieveling? Sla dan een balletje op onze all weather tennisbaan; wie wint het eerste potje? Gaan de kinderen ook mee naar Ommer Bissingh? Ook zij kunnen zich opperbest vermaken op ons park. De villa's beschikken over een klein speelplekje en op het park is een speeltuintje te vinden; springen, klimmen en klauteren, uw kinderen beleven hier urenlang speelplezier! Bezoek de Ommer Bissingh, combineer uw verblijf met een luxe overnachting en beleef een fantastische tijd!

Overnachten bij Hof van Salland:

  • Luxe villa’s voor 2-14 personen
  • Hotelkamers en studio’s voor 2 personen
  • Wellness mogelijkheden in de villa’s
  • Buitenzwembad met ligweide
  • Restaurant De Hazelaer