Hof van Salland

BBQ avond

  • BBQ-avond bij de Poolbar
  • Iedere woensdag in de zomervakantie
  • Vlees, vis en vegetarisch

BBQ avond in de zomervakantie

Barbecue liefhebbers opgelet: speciaal voor jullie organiseren wij in de zomervakantie iedere woensdagavond een barbecue! Uw zomer is natuurlijk niet compleet zonder een barbecue. Bij Hof van Salland maken we het u gemakkelijk. Van 12 juli tot en met 30 augustus wordt iedere woensdagavond vanaf 17.30 een zomerse BBQ georganiseerd bij de Poolbar. Onze professionele barbecue-kok bereidt de heerlijkste vlees-, vis- en vegetarische gerechten van de grill. De avond wordt compleet gemaakt met een luxe saladebar met diverse salades en rauwkost, verrukkelijke broden met dips en heerlijke aardappelgarnituur. Alles wordt voor u geregeld; het enige wat u hoeft te doen is aanschuiven, een keuze maken én u culinair laten verrassen door onze professionele kok! 

Barbecue bij de Poolbar

De zomervakantie is natuurlijk dé ideale periode voor een overheerlijke barbecue. Laat u verwennen door de barbecue-kok! Tijdens de BBQ-avond is de keuken van restaurant de Hazelaer gesloten, maar het zwembad is wel geopend voor extra waterpret tijdens de heerlijke barbecue!

De BBQ avond in het kort:

  • De zomerse BBQ wordt gehouden bij de Poolbar

  • Elke woensdag in de zomervakantie

  • Van 10 juli t/m 4 september om 17:30 uur

  • Vlees, vis en vegetarisch

  • €32,50 per persoon (kinderen vanaf 12 jaar €19,50 en kinderen tot 12 jaar €12,50)

flyer_bbq_ca1a8c82-8908-4e01-87d9-5a700a510b59.jpg

Zomervakantie bij Hof van Salland

Wilt u een bezoekje aan de BBQ avond combineren met een luxe verblijf op Hof van Salland tijdens de zomervakantie? Geniet van de zomerse dagen in een vrijstaande vakantievilla; heerlijk loungen op het zonnige terras, ontspannen op de ligweide bij het buitenzwembad of de prachtige natuur van de Sallandse Heuvelrug ontdekken. En uw woensdag natuurlijk afsluiten met een heerlijke barbecue bij de Poolbar, want woensdagavond = BBQ avond!