Hof van Salland
BBQ avond

BBQ avond

 
  • Barbecue avond bij Restaurant De Hazelaer
  • Iedere woensdag in de zomervakantie
  • Vlees, vis en vegetarisch

BBQ avond in de zomervakantie

Barbecue liefhebbers opgelet: speciaal voor jullie organiseren wij in de zomervakantie iedere woensdagavond een barbecue! Uw zomer is natuurlijk niet compleet zonder een barbecue. Bij Hof van Salland maken we het u gemakkelijk. Reserveer op woensdagavond (van 24 juli t/m 29 augustus) een plekje bij Restaurant De Hazelaer en schuif aan tijdens de speciale BBQ avond. Onze professionele barbecue-kok bereidt de heerlijkste vlees-, vis- en vegetarische gerechten van de grill. De avond wordt compleet gemaakt met een luxe saladebar met diverse salades en rauwkost, verrukkelijke oerbroden met kruidenboter en sauzen, friet én vers fruit. Alles wordt voor u geregeld; het enige wat u hoeft te doen is aanschuiven, een keuze maken én u culinair laten verrassen door onze professionele kok! 

 

Barbecue bij Restaurant De Hazelaer

De zomervakantie is natuurlijk dé ideale periode voor een overheerlijke barbecue. Laat u verwennen door de barbecue-kok van Restaurant De Hazelaer! Het restaurant beschikt over twee fijne terrassen, waar u ‘s avonds nog heerlijk kunt genieten van de zomerwarmte. Is het tijdens de BBQ avond iets minder aangenaam om buiten aan tafel te eten? Dan staat er binnen een tafel voor u klaar. Kom met zijn tweeën of juist met het hele gezin genieten van de heerlijkste gerechten en de zwoele zomeravonden tijdens de speciale BBQ avond bij Restaurant De Hazelaer. Wanneer uw gezelschap uit kinderen onder de 12 jaar bestaat, kunnen zij mee eten voor de helft van de prijs.

BBQ avond in het kort:

  • Verzorgd door Restaurant De Hazelaer

  • Elke woensdag in de zomervakantie

  • Van 24 juli t/m 29 augustus vanaf 17:30 uur

  • Vlees, vis en vegetarisch

  • €25,00 per persoon (kinderen €12,50)

 

20190514_HVS_poster_BBQ_5570fea1-82f9-47cd-a33b-ec3f4323e5dc.JPG

Reserveren

Wanneer u te gast bent op Hof van Salland tijdens de BBQ avond, kunt u bij de receptie een tafel reserveren. Bent u (nog) geen gast van ons villapark? Ook dan bent u meer dan welkom op de woensdagavond in de zomervakantie. Reserveer uw tafel telefonisch (0572330005) of via de mail (info@restaurantdehazelaer.nl).

Zomervakantie bij Hof van Salland

Wilt u een bezoekje aan de BBQ avond combineren met een luxe verblijf op Hof van Salland tijdens de zomervakantie? Geniet van de zomerse dagen in een vrijstaande vakantievilla; heerlijk loungen op het zonnige terras, ontspannen op de ligweide bij het buitenzwembad of de prachtige natuur van de Sallandse Heuvelrug ontdekken. En uw woensdag natuurlijk afsluiten met een heerlijke barbecue bij Restaurant De Hazelaer, want woensdagavond = BBQ avond!

Boek een villa in de zomer