Arrangement Ontstressen
Arrangement Ontstressen

Arrangement Ontstressen

 1. Arrangement Ontstressen
 
 1. Verblijf in een luxe wellness lodge
 2. Inclusief extra gezond ontbijt
 3. Wandel en fiets door de omgeving

Arrangement Ontstressen

Wilt u even een aantal dagen bijtanken, nieuwe energie krijgen en effectief ontstressen? In het moderne leven kan men niet om stress heen. Gun uzelf een aantal dagen weg van de drukte en dompel u onder in de luxe die u bij Hof van Salland te wachten staat! Ga voor het Ontstressen Arrangement en begeef u drie dagen lang op een fantastische plek in Hellendoorn in een luxe wellness lodge. Laat u in de watten leggen en gebruik deze dagen om helemaal te ontspannen, om daarna weer als herboren het dagelijks leven op te pakken.

Waarom Hof van Salland dé perfecte plek is om te ontstressen? Voor een ultiem ontspannen vakantie voor u en uw vriend(in) zijn op dit park alle ingrediënten aanwezig. Hof van Salland is niet voor niets uitgeroepen tot het beste vakantiepark van Nederland! Maak de mooiste wandel- en fietstochten in de prachtige groene natuur in de omgeving, relax op een van de ligbedden aan de rand van het verwarmde buitenzwembad en ervaar alle luxe en privacy in een van onze wellness lodges. Deze lodges beschikken over een traditionele opgietsauna, Sunshower en whirlpool. 

Even ontstressen bij Hof van Salland

Het Arrangement Ontstressen bevat:

Drie nachten slapen in een Wellness Lodge (2 personen), Wellness Lodge XL (4 personen) of Wellness Lodge XXL (6 personen).

 • Ontvangst met fruitshake bij aankomst
 • Elke ochtend een extra gezond ontbijt
 • Fietsroute
  • Voor de sportievelingen: 2 mountainbikes met atb route
  • Voor de relaxte ontspanners: 2 elektrische fietsen met een route van 30 km
 • Wandelroute
 • High tea (health versie)

Voorwaarden

Dit arrangement is heel 2019 te boeken, behalve in schoolvakanties en op feestdagen. Aankomst is mogelijk op iedere dag van de week, op basis van twee personen.

Ga voor ultieme ontspanning

Beleef samen met uw partner het pure gevoel van ontspanning voor lichaam én geest. Een eenvoudige manier om uw hoofd leeg te maken is fysieke afleiding. Daarom bevat het arrangement ook een aantal fysieke activiteiten, zoals een fiets- en wandeltocht. Word helemaal één met de natuur tijdens de wandelroute en laat u verrassen door de groene omgeving van de Sallandse Heuvelrug. Stress wordt ook verminderd door gezonde voeding, het arrangement bevat dan ook een extra gezond ontbijt en de health versie van de high tea. Met wie komt u drie dagen lang een pauze inlassen van de dagelijkse drukte?

Boek dit speciale arrangement