Hof van Salland
Winter Wellness Weken

Winter Wellness Weken 🧖💗

 
  • Vrijstaande villa's met privé wellness
  • Sunshower, sauna en whirlpool
  • Rustig gelegen villapark in Hellendoorn
 

Swipe voor meer foto's →

 
 

Winter Wellness Arrangement

Tijdens de Winter Wellness Weken bieden we een speciaal arrangement* inclusief:

🥘 3-gangen keuzemenu op de dag van aankomst

🍾 Glas prosecco bij aankomst

🛀 Rituals pakket

🧖 Saunadruppels in twee geuren naar keuze

* Boekt u dit arrangement? Dan ontvangt u geen korting op uw villa. Tijdens de wintersluiting van het restaurant wordt het 3-gangendiner vervangen door fondueservice. 

 

De Winter Wellness Weken: die moet u beleefd hebben

De dagen worden korter, de temperaturen dalen en wie weet is het prachtige landschap rondom Hof van Salland zelfs bedekt met een laagje sneeuw. Niets is fijner om juist dan te genieten van een gezellige tijd in een villa mét wellness. Wij maken de koude en grijze wintermaanden een stuk aangenamer. De korting en het speciale arrangement maken het nóg verleidelijker om een villa te boeken tijdens de Winter Wellness Weken. 

 

Laat u inspireren door reisverhalen 💛

Swipe voor meer foto's →

Lisette & Robert-Jan | @reisplaatje

We verbleven in een Wellness Lodge met sauna, bubbelbad en sunshower wat echt heerlijk was! 's Avonds werd er een pakket met eten bezorgd door het restaurant en stond er binnen no time een drie gangen diner op tafel. De sneeuw maakte het helemaal af!⁣
 

Swipe voor meer foto's →

Henriette | Wellness Spots

Een luxe vakantiehuis met bubbelbad en sauna? Reis naar Hof van Salland. Het zal je direct opvallen dat de villa’s op grote kavels staan, waardoor je om het huis ruimte en privacy hebt. Open haard aan, een plankje met lekkere Sallandse kazen van het restaurant en je favoriete serie op televisie.