Hof van Salland
Huisje met laadpaal

Wellness Lodge met laadpaal

 
  • Gezellige lodge voor 4 of 6 personen
  • Eigen laadpaal voor de auto
  • Sauna en Sunshower

De auto opladen bij uw Lodge

Heeft u een elektrische auto en wilt u deze graag kunnen opladen bij uw lodge? Bij Hof van Salland in Hellendoorn is het mogelijkheid om een lodge met laadpaal te huren. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de accu van uw auto. Naast dat de lodges beschikken over een laadpaal, zijn ze ook voorzien van de nodige wellness faciliteiten. Zo beschikken ze over een sauna en Sunshower om heerlijk tot rust te komen, terwijl uw auto aan het opladen is. Wanneer uw auto opgeladen is, kunt u op verkenning gaan en genieten van al het moois dat de omgeving van Hellendoorn te bieden heeft. 

 

Wellness Lodge met eigen oplaadpaal

Niks is idealer dan uw auto op te kunnen laden bij uw vakantiehuis. Bij Hof van Salland in Hellendoorn is dit mogelijk wanneer u een overnachting boekt in een huisje met oplaadpunt. Deze lodges zijn geschikt voor 4 personen of 6 personen, groot genoeg dus om met het gezin, vrienden of familie te komen. Naast dat de Loges beschikken over een oplaadpaal en een sauna is er ook een airco aanwezig. Deze kan goed van pas komen tijdens de warme zomerdagen. In de winter kunt u heerlijk opwarmen bij de gasgestookte openhaard

 

Wellness Lodges

  • Geschikt voor 4 en 6 personen
  • Laadpaal bij de Lodge mogelijk
  • Sunshower en sauna
  • Airconditioning (tegen betaling)
  • Gasgestookte openhaard
 
 
 

Ga op verkenning in de omgeving

Wanneer uw auto volledig is opgeladen is het tijd om de mooie omgeving van Hellendoorn te verkennen. Samen met uw gezin, familie of vrienden zijn er verschillende mogelijkheden om een dagje uit te gaan. Zo kunt u met de kinderen gaan zwemmen en schaatsen bij De Scheg of op avontuur gaan bij Avonturenpark Hellendoorn. Meer zin in een rustige wandeling? Breng dan een bezoek aan Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Voor jong en oud zijn hier meerdere routes uitgestippeld om te bewandelen. Bij terugkomst kunt u de auto gelijk weer opladen bij uw vakantiehuis met laadpaal en kom genieten van een lekker diner bij ons Restaurant de Hazelaer. Genoeg te doen tijdens uw vakantie bij Hof van Salland. 

 
 

Veelgestelde vragen over een Wellness Lodge met laadpaal

📍 Waar kan ik een lodge huren met eigen laadpaal?

Dat kan in Hellendoorn bij villapark Hof van Salland. Op het park zijn er verschillende vakantiehuizen met een laadpaal voor de elektrische auto. Tijdens uw gehele vakantie kunt u hier gebruik van maken.

🚗 Welk lodge heeft een eigen laadpaal voor elektrische auto's?

Een eigen laadpaal bij uw lodge geeft u meer rust. U hoeft zich niet druk te maken of u de auto wel kan opladen. Tijdens de hele vakantie kunt u gebruik maken van de laadpaal. Het enige wat u moet doen is volledig ontspannen. De laadpalen staan bij de Wellness Lodges XL 4 personen en de Wellness Lodges XXL 6 personen.