Vakantie met wellness

Optimale ontspanning tijdens uw verblijf. Bekijk onze uitgelichte woningtypes met traditionele opgietsauna. Extra ontspannen op vakantie. Tip: vraag ook naar de Rituals- en wellnesspakketten bij onze receptie. 

Vakantie, genieten van vrije tijd. De vakantiewoningen op Hof van Salland geven u de rust en ruimte om in luxe te relaxen. Bent u op zoek naar extra ontspanning en wellness tijdens uw vakantie? Ook dan is Hof van Salland in Hellendoorn uw ideale vakantiebestemming. Maak uw keuze uit de villa’s met extra wellness-faciliteiten.

Standaard Luxe en Comfort

Van Wellness Lodge tot Beukelaer en Wilgenhaege: elke vakantievilla op Hof van Salland is standaard uitgerust met vloerverwarming, gasgestookte haard, espresso-machine van Illy, luxe gaskookplaat en combi-oven. In de badkamer heeft u een inloopdouche tot uw beschikking. 

Extra faciliteiten: wellness

Voor extra ontspanning kiest u voor een van de villa’s met wellness-faciliteiten. Deze faciliteiten zijn voor elk type villa te selecteren: de Wellness Lodge voor 2 personen, de Wellness Lodge XL en Beukelaer Wellness voor 4 personen en voor 5 personen, de Beukelaer XL Wellness voor 6 personen en de Wilgenhaege Wellness voor 14 personen. In deze vakantievilla’s met wellness-faciliteiten heeft u uw eigen traditionele opgietsauna. Ook is de badkamer voorzien van een whirlpool en van een Sunshower, waarbij u tijdens het douchen profiteert van de voordelen van zonlicht. Heerlijke wellness-faciliteiten voor een nog fijner vakantiegevoel. 

Pakketje Wellness

Om deze gekozen wellness-faciliteiten optimaal te benutten, zijn er bij onze receptie ook speciale wellness-pakketjes verkrijgbaar. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit twee soorten Rituals-pakketten. De basisvariant bestaat uit showergeld, shower foam, shampoo en deo spray. Bij de plusversie krijgt u 6 relaxing bestsellers: bed & body mist, fragrance sticks, body cream, shower foam, body scrub en key chain. Daarnaast zijn er flesjes speciale sauna-olie verkrijgbaar voor extra beleving tijdens uw saunasessie. 

Komt u genieten van extra wellness tijdens uw vakantie? 

Kies uw verblijfsperiode en datum, selecteer uw favoriete type vakantievilla en reserveer eenvoudig online uw verblijf op Hof van Salland in Hellendoorn.