Hof van Salland
summer break arrangementen

Pre- en After Summer Break Arrangementen

  • Luxe villa's in het groen
  • Kindvriendelijke faciliteiten
  • Vele extra's in het laagseizoen

Geniet van onze Summer Break arrangementen

Wilt u genieten van een luxe vakantie buiten het hoogseizoen? Profiteer dan nu van de Pre- en After Summer arrangementen van Hof van Salland! Bij ons kunt u genieten van fijne extra's wanneer u vakantie komt vieren in juni of september. Verblijf 7 nachten in een luxe wellness villa tegen een scherpe prijs en geniet van koffie of thee met appelgebak bij aankomst en een driegangendiner. U ontvangt zelfs een fietskaart zodat u de omgeving van de Sallandse Heuvelrug kunt verkennen. Uiteraard mag u onbeperkt gebruikmaken van onze luxe faciliteiten zoals het buitenzwembad en de tennisbaan. Mogen we u ook verwelkomen tijdens uw vakantie in het laagseizoen?

Ontdek onze luxe arrangementen:

Luxe vakantie vieren met het hele gezin

Wanneer u op vakantie wilt met uw jonge kinderen die nog niet naar school gaan is Hof van Salland dé ideale locatie! Wij hebben namelijk ook Pre- en After Summer Break Family arrangementen. Ook hier verblijft u in een luxe villa in juni of september en profiteert u van fijne extra's. Bij het Summer Break Family arrangement ontvangt u koffie of thee met appelgebak bij aankomst én krijgt u toegangskaartjes voor speeltuin de Flierefluiter. Deze gezellige speelboederij ligt op slechts 12 km van ons villapark en staat garant voor een dag vol plezier. Ook op ons park zelf zijn er vermakelijke faciliteiten te vinden voor kinderen. Zo hebben wij een buitenzwembad met apart peuterbad en een mooie speeltuin met veilige speeltoestellen.

Bekijk de Summer Break Family arrangementen:

Tips voor uw vakantie in het laagseizoen

Ook in juni en september is Hof van Salland een uitstekende vakantiebestemming. De temperatuur is nog erg aangenaam en het park is rustiger dan in de zomervakantie. Bij mooi weer kunt u een duik nemen in ons buitenzwembad of een balletje slaan op de tennisbaan. Jonge kinderen vermaken zich in het peuterbad of in de uitdagende speeltuin. Ons luxe villapark ligt vlak bij Nationaal Park Sallandse Heuvelrug; een veelzijdig natuurgebied vol uitgestrekte bossen, weilanden en heidevelden. Een gezellig dagje uit beleeft u bij speelboerderij de Flierefluiter of zwemparadijs De Scheg. Breng ook eens een bezoekje aan het historische centrum van Zwolle, een prachtige stad om een dagje te winkelen. Wat u ook gaat ondernemen; een verblijf bij Hof van Salland is er één om nooit te vergeten!

Onze Summer Break arrangementen:

  • Verblijf 7 nachten in een luxe villa
  • In juni of september
  • Voor een voordelige prijs
  • Koffie/thee met appeltaart
  • Driegangendiner
  • Fietskaart of kaartjes voor de Flierefluiter

Hier zijn wij te vinden:

Vragen die vaak gesteld worden:

• Is er genoeg te doen op jullie park voor jonge kinderen?

Ons vakantiepark is erg geschikt voor jonge kinderen die nog niet naar school gaan doordat wij beschikken over kindvriendelijke faciliteiten. Zo hebben wij een buitenzwembad met apart peuterbad en een speeltuintje met veilige speelelementen.

• Wat is er te beleven in de omgeving van Hellendoorn?

Ook buiten het hoogseizoen zult u zich goed vermaken bij Hof van Salland. In de omgeving vindt u Nationaal Park Sallandse Heuvelrug waar u prachtig kunt wandelen en fietsen. Ook mooie hanzesteden zoals Deventer en Zwolle liggen niet ver van ons park. Hier kunt u een dagje winkelen of culinair genieten in een van de vele restaurants.