1. Luxe vrijstaande villa's
  2. Geschikt voor 2 - 14 personen
  3. Restaurant De Hazelaer

Weekendje weg met Pasen

Wilt u er tijdens de paasvakantie even lekker tussenuit? Een weekend weg met Pasen in Overijssel is een heerlijk moment om op een andere plek dan thuis te genieten van uw vrije tijd. Met een aankomst op vrijdag en een uitcheck op dinsdagochtend benut u het lange Paasweekend optimaal. Geniet van het voorjaarszonnetje in april tijdens een wandeling of fietstocht door de schitterende natuur van de Sallandse Heuvelrug, waar de lente zich langzamerhand tevoorschijn tovert. Verblijf tijdens uw Paasvakantie in Overijssel in luxe vrijstaande vakantievilla’s, waar wellness faciliteiten ook mogelijk zijn. Viert u Pasen gezellig met zijn tweeën, met het hele gezin of is het een paastraditie om van het Paasweekend weg een familieuitje te maken? Alles is mogelijk bij Hof van Salland; de vakantiehuizen zijn geschikt voor 2 tot 6 personen. Bovendien is er een familieweekendaccommodatie voor 14 personen. Geniet samen met uw gezelschap van een weekendje weg met Pasen in Overijssel!

  • Pasen: 21 april & 22 april 2019
  • Paasweekend: 19 april t/m 23 april 2019
 
Boek uw Paasweekend weg in Overijssel
 

Vakantiehuis met Pasen in Nederland

Tijdens uw Paasweekend weg verblijft u in comfortabele en luxe vakantiehuizen in Hellendoorn. De compleet uitgeruste open keuken biedt u de mogelijkheid uw eigen Paasbrunch of Paasdiner samen te stellen. Gezellig met zijn allen koken tijdens uw weekend weg met Pasen in Nederland. Houdt u niet zo van koken? Geen probleem, want bij Restaurant De Hazelaer, gelegen op het luxe vakantiepark, kunt u terecht voor een lekkere brunch of heerlijk diner. Uw vakantiehuis tijdens Pasen beschikt over heerlijke boxspringbedden in de slaapkamer en een regendouche in de badkamer. Geniet lekker van het voorjaarszonnetje op uw terras en wanneer het ‘s avonds toch wat afkoelt, warmt u binnen lekker op bij de open haard. Voor nóg een beetje extra luxe boekt u een vakantiehuis met wellness, waar u profiteert van een sauna, whirlpool en Sunshower. Kiest u toch liever voor een hotelkamer tijdens uw weekend weg met Pasen? Verblijf dan in de ruime 2-persoons Premium Kamers en Comfort Studio’s. Uiteraard maakt u als hotelgast onbeperkt gebruik van de parkfaciliteiten. Beleef een onvergetelijk weekend weg met Pasen in Overijssel.

Paasvakantie in Overijssel

Tijdens uw Paasweekend weg hoeft u zich niet te vervelen bij Hof van Salland. Ontdek de schitterende omgeving van Salland en Twente. Maak frisse wandelingen door de natuur van de Sallandse Heuvelrug, bezoek paasmarkten in de omgeving en bekijk het traditionele paasvuur. Op het kleinschalige villapark huurt u gemakkelijk fietsen. Maak een fietstocht onder het genot van het lentezonnetje en rust daarna uit op één van de terrassen in Hellendoorn en omgeving. Dankzij de extra services bezorgt Hof van Salland u een zorgeloos en ontspannen weekendje weg met Pasen in Nederland. Geniet van een heerlijk Paasontbijt via de ontbijtservice of geniet in uw eigen vakantievilla van een heerlijke maaltijd via de take away service. Wilt u na alle heerlijke maaltijden de calorieën verbranden? Leef u helemaal uit op de all weather tennisbaan op het vakantiepark in Overijssel. Beleef een luxe en onbezorgde Paasvakantie bij Hof van Salland en kies voor wellness villa's voor nóg meer luxe.

 
Boek uw weekend weg met Pasen
 

Ligging Hof van Salland