Hof van Salland
pasen

Pasen in Overijssel

  • Luxe vrijstaande villa's
  • Geschikt voor 2 - 14 personen
  • Restaurant De Hazelaer

Weekendje weg met Pasen

Wilt u er tijdens de paasvakantie even lekker tussenuit? Een weekend weg met Pasen in Overijssel is een heerlijk moment om op een andere plek dan thuis te genieten van uw vrije tijd. Met een aankomst op vrijdag en een uitcheck op dinsdagochtend benut u het lange Paasweekend weg optimaal. Maar ook uitchecken op maandag is mogelijk. Geniet van het voorjaarszonnetje in april tijdens een wandeling of fietstocht door de schitterende natuur van de Sallandse Heuvelrug, waar de lente zich langzamerhand tevoorschijn tovert. Met wie komt u genieten van een weekendje weg met Pasen?

  • Pasen: 20 april en 21 april 2025
  • Paasweekend: 18 april t/m 21 april 2025

Op Eerste Paasdag serveren wij een heerlijk paasmenu, op Tweede Paasdag wordt er à la carte geserveerd.

Vakantiehuis met Pasen huren

Tijdens uw paasweekend weg verblijft u in een comfortabel en luxe vakantiehuis in Hellendoorn. De compleet uitgeruste keuken maakt het mogelijk uw eigen paasbrunch of -diner samen te stellen. Gezellig samen koken tijdens uw weekend weg met Pasen in Overijssel. Houdt u niet zo van koken? Geen probleem, bij ons restaurant De Hazelaer kunt u terecht voor een lekker paasontbijt, heerlijke lunch of een à la carte maaltijd. Uw vakantiehuisje met Pasen beschikt over heerlijke boxspringbedden in de slaapkamer. Geniet van de voorjaarszon op uw terras en wanneer het ‘s avonds afkoelt, warmt u binnen op bij de open haard. Voor extra luxe boekt u een vakantiehuis met wellness, waar u profiteert van een sauna, whirlpool en Sunshower. Voor uw paasweekend weg kunt u bij ons ook kiezen voor een verblijf in een 2-persoons hotelkamer. Uiteraard maakt u als hotelgast onbeperkt gebruik van de faciliteiten. Beleef een onvergetelijk weekend weg met Pasen in Overijssel.

Paasvakantie in Overijssel

Een huisje huren met Pasen? Vervelen is geen optie bij Hof van Salland tijdens uw paasweekend weg. Ontdek de schitterende omgeving van Salland en Twente. Maak wandelingen door de natuur van de Sallandse Heuvelrug, bezoek paasmarkten in de omgeving en bekijk het traditionele paasvuur. Huur gemakkelijk fietsen op het kleinschalige villapark. Maak een fietstocht onder het genot van het lentezonnetje en rust daarna uit op één van de terrassen in Hellendoorn en omgeving. Ook de faciliteiten en de extra services van Hof van Salland bezorgen u een zorgeloze en ontspannen paasvakantie in Overijssel. De kinderen spelen graag in de speeltuin terwijl u een balletje slaat op de all weather tennisbaan op ons vakantiepark in Overijssel. Beleef een luxe en onbezorgde paasvakantie bij Hof van Salland en kies voor wellness villa's voor nóg meer luxe.

✔ Uitgeroepen tot Beste vakantiepark van Nederland 
✔ Luxe villa's, ook met wellness

✔ Flexibel en veilig boeken