Luxe weekend weg

  1. Luxe weekend weg
 
  1. Weekendje weg in Overijssel
  2. Luxe vakantiehuizen en faciliteiten
  3. Voor 2 t/m 14 personen

Luxe weekend weg in Nederland

Een van Nederlands favoriete plekken voor een luxe weekendje weg? Vakantiepark Hof van Salland in Hellendoorn. Waarom? De vakantievilla’s bieden een hoogstaand niveau van comfort en luxe. Zo kunt u tijdens uw weekendje weg in een luxe huisje bij Hof van Salland beschikken over privé wellnessfaciliteiten zoals een Sunshower, bruisbad en traditionele opgietsauna. Dé mogelijkheid om optimaal te ontspannen tijdens uw luxe weekend weg! Ook de prachtige omgeving van ons vakantiepark is geliefd vanwege de rust, natuur en het vrijheidsgevoel dat u hierdoor ervaart. Wie verrast u met een luxe weekendje weg in Nederland?

Vind de eerst volgende mogelijkheid voor een luxe weekend weg ⤵

 

Luxe weekendje weg met wellness

Een weekendje weg is eigenlijk een korte vakantie en dan mag u uzelf best eens verwennen. Kies daarom voor een luxe weekendje weg met wellness bij Hof van Salland. Onze vakantievilla’s zijn gebouwd in Twents-Saksische stijl en bieden plaats aan 2 t/m 14 personen en op aanvraag is uw hond ook welkom. Wat dan de luxe voorzieningen zijn tijdens uw weekend weg in een luxe huisje? Geen koude voeten dankzij de vloerverwarming. Afwassen is niet nodig dankzij de vaatwasser in de compleet ingerichte keuken. En u geniet van een heerlijke nachtrust in de boxspringbedden. In de ruime tuin ontspant u dankzij de luxe tuinset op het terras. Een groot deel van onze vakantievilla’s beschikt over privé wellnessfaciliteiten zoals een Sunshower, bruisbad en traditionele opgietsauna. Geniet u binnenkort van een luxe weekend weg met wellness.

Populaire periode voor een luxe weekend weg? Onze Winter Wellness Weken met verschillende arrangementen met extra luxe worden veelvuldig geboekt.

Over Hof van Salland

📍 Gelegen in Hellendoorn

🏡 Luxe vakantievilla's voor 2 t/m 14 personen

🏨 Hotelkamers en studio's voor 2 personen

🧖 Verschillende privé wellnessfaciliteiten

🥰 Uitgebreide luxe services

📅 Weekend weg mogelijk van: vrijdag t/m maandag, maar ook vrijdag t/m zondag en zaterdag t/m maandag

 
 

Faciliteiten en omgeving

Uw weekend weg van nóg meer luxe voorzien? Met onze services; een verrassing voor de liefste, ontbijtservice, wijnservice of fondueservice wordt uw weekend weg voorzien van een extra luxe tintje. Maar u kunt ook smullen van diverse culinaire gerechten bereid door de chefs van ons restaurant De Hazelaer. Bent u sportief aangelegd? Neem een duik in het buitenzwembad of speel een potje tennis op de tennisbaan. Zijn de kinderen mee met uw luxe weekend weg in Nederland? Zij vermaken zich ook uitstekend in de buitenspeeltuin. 

Hoewel wij ons kunnen voorstellen dat u het park en uw villa met alle luxe voorzieningen niet wilt verlaten, is een verkenningstocht door de omgeving zeker de moeite waard. Bij de receptie kunt u verschillende fietsen huren en een van de vele routes volgen. In de omgeving vindt u ook vele bezienswaardigheden. Van het Klompenatelier en Zwiers meubelmakerij museum tot de Sterrenwacht en Avonturenpark Hellendoorn of een leuk dagje uit over de Duitse grens, jong en oud beleven veel plezier tijdens een luxe weekend weg in Nederland

 
Boek direct uw luxe weekend weg
 
Of boek een luxe week vakantie